+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Busline

Elaborarea site-ului Busline

busline.md

BUSLINE - serviciul de transport călători în Europa

Busline.md este un serviciu online care oferă clienților curse în diverse orașe europene, cu posibilitatea de bronare prealabilă. Acesta este un serviciu simplu și convenabil pentru căutarea și rezervarea biletelor pentru autobuze, către orașe europene ca: Praga, Budapesta, Bratislava, Brno, Roma, Poznan, Varșovia etc. În modul online, vizitatorii site-ului pot vizualiza direcțiile disponibile, opțiunile de călătorie și pot rezerva bilete cu ușurință pentru întreaga familie, la reduceri avantajoase.

 

Busline

 

Principalele sarcini

Antetul site-ului trebuie să conțină un buton "contul meu" cu formulare de înregistrare și de conectare. Una dintre cele mai importante sarcini a fost introducerea unei forme de căutare a unui traseu. De asemenea, în pagina principală a fost necesar să fie adăugat un slide cu indicații, prețuri disponibile și o listă de trasee populare cu fotografii, plus butoane "detalii de căutare" cu o tranziție la o pagină detaliată. Secțiunea "direcții" din meniu ar trebui să fie reprezentată de o listă drop-down.

Soluții de la specialiști

În conformitate cu cerințele și dorințele clientului, a fost elaborat un design adaptiv. În afara formelor necesare pentru căutarea rutelor au fost adăugate funcțiile pentru un cont personal pentru rezervarea biletelor. Pe pagina principală a fost introdus un diapozitiv cu indicații și prețuri. În subsolul site-ului există blocuri care conțin informațiile necesare și butoanele pentru rețelele sociale. Secțiunea "direcții" din meniu este reprezentată de o listă derulantă. Pe pagina de contacte, sunt implementate un formular de feedback și o hartă Google.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect