Web-proiecte la comanda

Crearea web proiectelor este un proces destul de creativ, pentru care este necesar un grup de specialiști în sfera dată. Echipa noastră, formată în anul 2008, pe parcursul anilor de muncă în domeniul IT se poate lăuda cu un portofoliu mare privind crearea web proiectelor de o complexitate diferită, pentru diferite domenii și pentru rezolvarea diferitor sarcini și obiective.

Producem site internet

pentru diferite scopuri

Soluții pentru afaceri
În orice afacere, există o serie de caracteristici distinctive pe care orice antreprenor ar dori să le ia în considerare. Dezvoltarea proiectelor web pentru afaceri reprezintă un spectru întreg, începînd cu crearea site-urilor corporative eficiente, și care se încheie cu dezvoltarea sistemelor interne de informații cu posiblitatea integrării proceselor de business stabilite.
Soluții pentru e-commerce
Ideal pentru magazine online, proprietarii cărora au depozite și puncte de vînzare. Grație acestei decizii, aveți posibilitatea de a urmări circulația mărfurilor din depozit pînă la clientul final. Tot sistemul intern de logistică, marketing și managementul vînzărilor este complet sub control. Noi putem integra în proiectul web orice sistem de contabilitate (1C, de exemplu), precum și să dezvoltăm și să punem în aplicare în proiect, diferite sisteme partenere.
Servicii și portaluri
Această tendință presupune o dezvoltare a proiectelor, cum ar fi site-urile de dating, rețele sociale, servicii on-line, portaluri de știri și informații. Astfel de proiecte presupun un flux mare de vizitatori pe site în același timp-ceea ce vorbește despre amploarea proiectului. În dezvoltarea unor astfel de proiecte este foarte important să se țină cont de această caracteristică.
Startup-urile
Avem o vastă experiență în construirea și promovarea site-uri web pentru o varietate de start-up-uri. În acest sens, un rolul important îl joacă ideea unui start-up în sine, care trebuie să fie unică și fie rentabilă în viitor, iar cum să o prezentăm consumatorului- este sarcina noastră.

Dezvoltarea proiectelor web constă din etapele:

Proiectare
Pentru a crea un site internet, care va rezolva problemele clientului și îi va aduce rezultatul dorit, este foarte important să nu se omită niciun detaliu de la bun început în scrierea sarcinii tehnice (ST).
Design
Crearea web proiectelor include și o etapă nu mai puțin importantă - design-ul. Procesul implică desenul paginilor principale și interioare, cu un studiu atent de utilizare comodă și percepție de către utilizator.
Programare
Etapa programării ocupă cea mai mare parte din timpul creării proiectului web. Toate ideile prevăzute în Sarcina Tehnică și desenate pe machetul de design încep să prindă viață în proiectul dvs. web.
Completare
După ce crearea proiectului web se apropie de sfîrșit, se începe etapa de completare a resursului cu content (text, grafică, video, texte primite de la client).
Testarea
Desigur, înainte de prezenta priectul, echipa de QA testeri testează resursul și în urma identificării unor erori sau defecte în site, acestea sunt imediat corectate. În rezultat, obține-ți un proiect web perfect.
Lansarea
Etapa finală este lansarea versiunii de lucru a proiectului web. Acum, site-ul dvs. unic este accesibil oricărui utilizator interesat.
Crearea unui site internet necesită lucrări de pre-cercetare, analiza concurenței de pe piață, studiul eficienței economice, idei de marketing și evaluarea succesului proiectului în ansamblul său.
Simion
Șef Departament al proiectelor web

Crearea proiectelor web- este profilul nostru!

Crearea unui proiect web necesită cea mai bună echipă de experți, care își cunoaște meseria și își face lucrul la cel mai înalt nivel! Prin alegerea companiei noastre, veti fi sigur de succes!

VREAȚI SA COMANDA dezvoltarea proiectelor INTERNET?

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
comandați

©2008-2019 Webmaster