Design de imprimare

RECLAMĂ CU MARCA DE CALITATE

Design pentru poligrafie are scopul de a atrage atenția, de a reține privirea oamenilor și de a fi memorabil. Memoria vizuală a publicului e un factor evident și puternic în arta publicității. De aceea crește semnificativ valoare de design de imprimare pentru că publicitate vizuală mereu reprezintă mijloc efectiv pentru efectuarea chiar și a celor mai înalte scopuri.

Trei balene al design-ului poligrafic:

imprimare de polygrafie 1

RECLAMĂ CU MARCA DE CALITATE

Design-ul calitativ pentru poligrafie — este unul din cei mai importanți moduri pentru atragerea clienților potențiali. Studio Webmaster are o experiență vastă în domeniul elaborării design-ului poligrafic, care corespunde tendințelor și cerințelor actuale.
imprimare de polygrafie 2

ABORDARE CREATIVĂ

O idee interesantă și luminoasă — fără ea, în design-ul poligrafic, pur și simplu e imposibil de a face ceva. Începând realizarea proiectului, noi întotdeauna analizăm în mediul de piață, concurenții, publicul țintă și așa mai departe. Toată informația obținută, folosim pentru a construi un concept de design.
imprimare de polygrafie 3

ATENȚIE LA DETALII

A obține rezultate excelente, ne permite abordarea atentă către toate detalii a proiectului. Este și o combinație de culori, alegerea și elaborarea fonturilor, asamblarea compozițiilor etc.

Tipuri de bază a design-ului poligrafic:

CATALOG

slide 13

Catalogul de producții, companiile folosesc ca un instrument de marketing, predominant la expoziții și prezentări. La efectuarea catalogului de design, întotdeauna se ia în considerare specificul afacerii, pentru ceea, ca acesta să evidențieze toate avantajele și specifricul companiei. Procesul de elaborare a designului sau print design se începe cu model. La formarea acestuia participă culori de firmă, logo - uri, simboale și așa mai departe. Pentru crearea catalogului e nevoie de determinat datele, care vor fi publicate: text, foto, tabele și grafici. Această informație se va partaja pe paginile catalogului.

Variantele modelului elaborat:

imprimare de polygrafie 5imprimare de polygrafie 6

Comandând un catalog, ce veți obține?

Un catalog original, care va fi o unealtă eficientă pentru lucrul cu publicul țintă Dvs.
Noi desinestătător vom alege imagini pentru catalogul Dvs, dacă nu aveți cele potrivite

BROȘURĂ

buc13

Broșura de publicitate a companiei, este unul dintre cei mai căutați tipuri de produse poligrafice. Toată informația necesară. poate fi plasată pe o foaie de format A4 și de aranjat într-o ordine anumită. Design-ul broșurei plăcut și interesant, creat în Studio Webmaster, convine tuturor standardelor moderne în domeniul design.

La comandarea imprimării broșurelor la studioul nostru, Dvs primiți o reducere de 10% la design
EFECTUAȚI COMANDA

Model de broșură

imprimare de polygrafie 7

MAPE

folder13

Mapele de firmă cu însemnele și sigla companiei Dvs., cum nu se poate mai bine, vă vor prezenta și va produce o impresie cumsecade la întâlniri, conferințe, training-uri și așa mai departe. Studio Webmaster are o vastă experiență în dezvoltarea design-ului a mapei de firmă.

Ce fel da mape pot fi:

imprimare de polygrafie 8
imprimare de polygrafie 9
imprimare de polygrafie 10
imprimare de polygrafie 11
imprimare de polygrafie 12
imprimare de polygrafie 13
imprimare de polygrafie 14
imprimare de polygrafie 15

PLICURI CU LOGO

env17

Design-ul plicurilor cu logo - acesta este o altă unealtă de publicitate pentru compania Dumneavoastră. Acestea vă permite de a efectua corespondența pe hârtie cu clienții și companioni la un alt nivel. Trimiteți scrisorile Dumneavoastră într-un plic excepțional!

Cele mai frecvente formate
cu care noi lucrăm:

Cele mai populare și solicitate rămân plicurile albe, Cu banda de silicon în interior, pentru protecția corespondenței.

imprimare de polygrafie 16
imprimare de polygrafie 17
imprimare de polygrafie 18
imprimare de polygrafie 19

Dumneavoastră aveți întrebări?

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI

imprimare de polygrafie 4
EcaterinaManager relații cu clienții
Mob: + (373) 60 10 6666
Skype: manager5.webmaster
comanda un apel

©2008-2019 Webmaster