Social Media Optimization

SMO (engl. -Social media optimization sau ro. - Optimizare media socială) prezintă un complex de măsuri produse în cadrul resursei web, privind sincronizarea cu rețelele sociale. Bineînțeles, că scopul principal al măsurilor produse este promovarea în rețelele sociale a site-ului și a comunităților companiei. Aceasta oferă posibilitatea asigurării interacțiunii cu o eficiență maximă între grupurile companiei și site-ul comercial.

PROMOVAREA SITE-ULUI ÎN REȚELELE SOCIALE: ARGUMENTE

promovarea site-ului
Bineînțeles, că pe imagine sunt prezentate statistici globale, însă îndiferent de localizarea geografică a clienților voștri, bazîndu-ne pe cifrele prezentate mai sus, cu încredere putem afirma că promovarea de tip social media în zilele de astăzi este unul dintre cele mai puternice instrumentele de marketing.

PROMOVARE SOCIAL MEDIA A SITE-ULUI – INSTRUMENTELE DE BAZĂ:

Butoane «Share»
Grație prezenței acestor butoane pe paginile resursei Dvs. web, utilizatorii pot să păstreze articolul favorit pe pagina rețelei sale de socializare. Cerințele obligatorii pentru ca oamenii să se împarte cu informația despre site este ca, ea trebuie să fie cu adevărat interesantă.
Butoane «Abonare»
Cu ajutorul acestor butoane utilizatorul poate să se aboneze la comunitățile și grupurile voastre în rețelele sociale. Prin acest fapt se mărește atît și numărul de abonați, cît crește și traficul pe resursul dvs. web.
Comentarii din rețele sociale
Acest modul, de regulă, este situat în partea de jos a paginii, pentru ca, utilizatorii făcînd cunoștință cu informația să o poată comenta, în același timp; pentru fiecare comentariu este atribuit un avatar și numele utilizatorului din rețelele sociale.
Widget-urile grupei
Aceste forme arată utilizatorilor site-ului ultimele publicații din comunitățile companiei dvs.. Dacă vă veți uita în partea dreaptă a acestei pagini, atunci veți observa 2 widget-uri, Facebook-ul și Twitter-ul companiei Studio Webmaster.
Pentru atingerea rezultatului maxim recomandăm comandarea serviciul SMO în complet cu serviciile SMM (promovarea grupurilor în rețelele sociale) Dat fiind faptul că promovare social media este un serviciu unic, iar susținerea comunităților trebui efectuată în mod continuu, și desigur, ambele servicii trebuie realizate de către profesioniști.
Elena
Conducător departament Marketing Online

©2008-2019 Webmaster