Inregistrare domenii .md ieftine

Domeniu reprezintă un nume unic pentru orice sursa web. Orice regiune geografică are zonă specială de domeniu. De aceea în copul crearii a unui site web cu adevărat eficient vă trebuie domen md dacă business-ul este orientat spre piața internă. La fel în fiecare țara există domeniul național. Pentru Romănia se alege inregistrare domeniu .ro, pentru Rusia - .ru, pentru Ucraina - .ua. În acest articol vom disctuta despre toate cele mai importante particularități a domeniilor.

Caracterisiticile domeniilor internet
39
.md
Domeniul .MD
Inregistrare domenii MD este orientată către locuitorii și utilizatorii Moldovei, totodată se folosește pentru instituții medicinale, farmaceutice și terapeutice. Domen md a apărut în 1994, și de atunci se înregistrează pentru companiile moldovenești, organizații de stat și pur și simplu pentru antreprenorii locali.
15
.ru
Domeniul .RU
Domeniul de internet național rus, apărut în 1994 și a devenit foarte popular în rândul vorbitorilor de limba rusă. În prezent, se poate de spus că în nume de domeniu .RU au fost înregistrate companii depășind numărul de 5 milioane. Vă recomandăm să găzduiți site-urile tuturor celor care se orientează spre populația vorbitoare de limba rusă și către locuitorii de pe teritoriul Rusiei.
20
.com
Domeniul .COM
Domenii .COM au apărut în anul 1985, se utiliza pentru organizații comerciale. Acum aceast domeniu se utilizează fără limite. Site-urile  moldovenești, care se registrează cu zona de domeniu .COM de obicei se orientează la piața mondială și reprezintă informația pentru utilizatori în cîteva limbi.
20
.org
Domeniul .ORG
De asemenea, ca și în multe alte domenii, nume de domenii .ORG au apărut în 1985 și au fost utilizate de către organizațiile care, din diferite motive, nu își puteau permite domenii .COM sau .NET. Acum acestea sunt folosite în principal de către organizații fără scop lucrativ, fundații și comunități științifice.
12
.biz
Domeniul .BIZ
Acest nume de domeniu a apărut în anul 2001 ca o alternativă domeniului aglomerat .COM. Sunt utilizate de către organizațiile comerciale, care, în primul rând, expun informația despre companie lor, dar nu vând produse și servicii.
30
.mobi
Domeniul .MOBI
Domeniul de internet dat a apărut în 2006 datorită operatorilor de telefonie mobilă. Se utilizează pentru a Este folosit pentru a găzdui site-uri WAP, care se orientează pe utilizatorii de dispozitive mobile, diferite portaluri de distracție și știri.
9
.name
Domeniul .NAME
A apărut în 2001, pentru a înregistra site-uri „carte de vizită” personale. De obicei, acesta este utilizat pentru înregistrarea paginilor web a  oamenilor reali. Inițial era posibil de a înregistra un astfel de domeniu numai de al treilea nivel, dar începând cu anul 2004, această restricție a fost eliminată.
12
.us
Domeniul .US
Domeniul de internet național SUA. Este una dintre primele zone și a început să existe din anul 1985. Înregistrarea pe acest domeniu .US pote doar locuitorii și cetățenii SUA sau organizații din alte țări, care activează   și are sediul pe teritoriul țării date.
11
.net
Domeniul .NET
Numele de domeniu .NET a apărut în anul 1985, și, de la început se utiliza pentru organizații, care se ocupau direct cu dezvoltarea rețelei globale Internet și a tehnologiilor  telecomunicaționale.  Dar cu trecerea timpului, înregistrarea acestului domeniu a devenit posibilă aproape tuturor resurselor.  În domeniul rus denumirea .NET se utilizează pentru a desemna ca negație („нет”/ net — negație în limba rusă).
9
.su
Domeniul .SU
Domeniul de internet național a Uniunii sovietice. Acum continuie să fie utilizat,în ciuda faptului că, din 1994 până în 2002 a fost închis. Site-urile care folosesc acest nume de domeniu, de obicei, se referă la una din țările fostei Uniuni Sovietice și ca regulă, se orientează către utilizatorii din spațiul ex-sovietic.
Opinia specialistului:

Dacă de luat în considerare alegerea unui nume de domeniu din punct de vedere SEO, atunci acesta trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să fie cât mai posibil de scurt, este de dorit să conțină fraza cheie, să afișeze activitatea de bază a companiei, să a nu fie abreviere (numai în cazul în care nu sunteți o companie cu renume mondial), precum și să potrivească numelui de domeniu. Inclusiv, dacă doriți promovarea serviciilor peste hotare, atunci se vor potriviinregistrare domeniu .ro, .COM, .ORG, .NET, dar promovarea resursei Dvs va lua în acest caz, mult mai mult timp din cauza competitivitații înalte.

Elena
ȘEF AL DEPARTAMENTULUI SEO


©2008-2019 Webmaster