Bannere publicitare. Crearea bannerilor publicitare

Banere publicitare în internet - este în primul rînd un instrument al publicității de imagine. Acest lucru oferă facilități în plasarea contextului media pe Internet (GDN), bannere pentru site. Relația este simplă: utilizatorul de Internet a văzut un banner pentru site, ia atras atenția, ori acum ori în viitor, cu o probabilitate de 78%, se va adresa companiei a cărui logo l-a văzut pe banner. Și toate acestea, pentru că consumatorii atunci cînd fac o achiziție, au mai multă încredere într-un brand binecunoscut. Acest mijloc publicitar este unu dstul de util și convenabil. Mai ales că pentru bannere publicitare preturi mereu sunt mici și accesibili pentru businessul mic.

PENTRU CARE SARCINI

SUNT POTRIVITE BANNERE PUBLICITARE

Publicitatea pe bannere crește recunoașterea
Banere publicitare sunt ideale atunci cînd vreți să veniți cu o noutate pe piața unde potențialii cumpărători nu vă sunt bine cunoscute. Pentru asta preturi bannere nu neaparat trebuie să fie destul de scumpe. Doar să aratați clienților toate beneficiile de achiziționarea produsului și interesul trezit îi va crește gradul de recunoaștere.
Banere publicitare -crește loialitatea consumatorilor
Cum ne-am arătat devreme, bannerul publicitar preuri carora sunt cele mai accesibile rezolvă ușor problema de branding a site-ului. Dacă sunteți deseori văzuți online atunci vă puteți fi ușor recunscuți. Acest proces se desfășoară la un nivel de subconștient, dacă analizați mai atent,atunci ve-ți realiza ca singuri v-ați lăsat pradă acestei experiențe.
Bannerul publicitar majorează traficul pe site
Dacă am poziționa rețeaua Internet ca piață, atunci site-urile sunt platforme de tranzacționare. Să ne imaginăm că în întreaga piață la punctul dvs. de vînzare nu vine nici un cumpărător. Bannere publicitare conduc publicul țintă spre platforma de tranzacționare, crescînd astfel vizualizarea, prin urmare și profiturile. Dar, cu condiția ca site-ul banner publicitar este proiectat corect din punct de vedere al manipulării psihologice a publicului.
Bannerul publicitar crește cererea pentru produs
Nu este nici un secret că noi toți "iubim cu ochii." Prin plasarea corespunzătoare, bannerul publicitar poate crește nivelul cererii pentru produsul promovat. Mai ales atunci cînd faceți publicitate la ceva sezonier, indiferent dacă aceasta este instalația de aer condiționat pe timp de căldură vara,sau anvelope pe timp de viscol iarna.

PRETURI BANNERE PUBLICITARE:

✘ € - Bugetul plătit CCM pentru afișarea de bannere
Bugetul plătit CCM pentru afișarea de bannere Rețeaua de context media oferă servicii pentru afișarea de bannere publicitare contra unui anumit cost. Preturi bannere depinde de publicul țintă, termenul campaniei de publicitate și alte nuanțe pentru fiecare campanie individual. Acest buget, clientul îl plătește direct la CCM , loc în care se desfășoară campania.
30 € - Costul de desen al unui banner publicitar
* Costul poate varia în funcție de mărimea și numărul de bannere. Luînd drept exemplu pe (CCM) GoogleAdWords, sistemul are o listă personală de cerințe pentru bannere, de la dimensiunea lor pînă la textul de pe ele. Toate nuanțele legate de design sunt cunoscute doar specialiștilor în domeniu, ca să nu mai vorbim de impactul factorilor psihologici asupra consumatorilor
35% din bugetul GDN — Este costul specialiștilor
Pentru ca bannerele site-ulului să aducă rezultatul dorit, crearea și menținerea campaniei publicitare în rețeaua media Google,trebuie efectuată de către experți. Pentru aceste servicii, specialiștii Studio Webmaster încasează 35% din bugetul plătit în mod direct către sistem în care se desfășoară campania.
50 € - Suma minimă de plată pentru profesioniștii din domeniu
Suma minimă de plată pentru profesioniștii din domeniu De exemplu, în cazul în care preturi bannere publicitare pentru o campanie de publicitate este de 120 € , 35% din această sumă va fi egală cu 42 €. Într-o astfel de situație, costul serviciilor profesioniștilor a companiei Studio Webmaster va fi de 50 €. În cazul specific, costul total al bannerului publicitar pentru client va fi 170 €
Frumusețea bannerului publicitar constă în raportul ideal: preț - rezultat. Întotdeauna știți ce ați obținut pentru fondurile investite! Anume acesta este motivul pentru care, prețul bannerului publicitar, în comparație cu alte instrumente de publicitate de imagine, perfect compensează prin creșterea cererii pentru produsul promovat.
Elena
Șef departament SEO
comandați

©2008-2018 Webmaster