Site-uriAplicații mobileSoftwareEticheteBrandbookJocuriBannere3D designe
Portofoliu

Crearea site-ului Globus-tur la comanda

  • Elaborarea site-ului Globus-tur - 1
Elaborarea site-ului Globus-tur - Logo
O agenție populară de turism care acordă tururi în orice oraș ai lumii. Acest serviciu va ajuta să planificați și să organizați odihna voastră pe cele mai populare stațiuni din Europa, SUA și Asia. Odihna va fi cea mai confortabilă și plăcută.
Activități:
Web design, crearea site-ului, administrare și suport tehnic, promovarea site-ului
Tehnologii:

PHP, jQuery, MySQL, HTML

Clientul nostru despre activitatea desfășurată:

"Globus Service NV" SRL oferă sincere mulțumiri echipei de dezvoltatori "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster pentru calitatea superioară și profesionalismul lucrărilor de creare a site-ului. Lucrul a fost elaborat la cel mai înalt nivel profesional și provoacă reacții pozitive, atât printre specialiști, cât și printre utilizatorii obișnuiți. Site-ul este bine structurat, ușor în navigare și este multifuncțional.

Site-ul dispune de o interfață administrativă convenabilă și ușoară în utilizare, fapt ce permite angajaților companiei noastre de a modifica desinestătător structura informațională a site-ului și de a posta orice tip de materiale informaționale de pe orice calculator cu acces la internet.

Remarcând profesionalismul înalt al angajaților companiei "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster, calitatea și timp scurt de executare a proiectului, responsabilitatea și fiabilitatea în relațiile de parteneriat, sperăm ca în viitor colaborarea cu dvs. v-a rămâne la fel de reușită și fructuoasă. 

©2008-2018 Webmaster