Oferiți garanție la crearea site-ului?

Suntem deseori întrebați de clienții despre garanții pentru crearea site-lor. Cu siguranță, această întrebare poate părea puțin ciudată, pentru că acest punct este descris detaliat în contractul pe care primește orice client. Clienții noștri și proprietățile lor sunt protejate prin lege. Cu toate acestea, nu toți dezvoltatorii sunt cinstite și au calificare macar medie. Noi știm multe istorii despre web companiile care n-au reușit dezvoltarea site-ului și au înșelat clienții lor. Chiar și acum zeci de clienți rămân fără banii proprii, doar pentru că au folosit servicii greșite. Și aceste povești sunt absolut adevărate. Dvs doriți să nimeriți în astfel de situații? Alegeți cu atenție mare pe antreprenor viitor!

LA CE TREBUIE SĂ ATRAGEȚI ATENȚIE ATUNCI CÂND ALEGEȚI STUDIOUL WEB?

  • Este mult mai bine să alegeți studioul web care deja are birou, portofoliu extraordinar și staf de specialiști cu experiență. Studiouri cu multe secții sunt avansate din multe puncte de vedere!
  • Companie de dezvoltare va semna contractul cu Dvs. Veți discuta toate punctele despre crearea site-ului și veți putea primi garanții că numai Dvs veți fi proprietarul resursei create.
  • Antreprenorul discută cu Dvs într-un limbaj ușor de înțeles. El nu vorbește folosind termeni necunoscute și rare și nu încearcă să te inducă în eroare. El este gata să vă asculte și oferă numai cele mai bune sfaturi.
  • Evaluați nivelul de muncă efectuat de către manager pentru cooperare cu clienții. Cât de politicos a fost el cu Dvs? A fost el destul de atent privind preferințele și ideile voastre? Aceste aspecte vă vor ajuta să înțelegeți nivelul de orientare spre client a companiei.
  • Citiți recenzii despre companie și cunoașteți toate branduri renumite care au folsit servicii acestei companii. Orice lucrări trebuie fi efectuate în mod eficient dar clienții mereu trebuie să rămână fericiți.

ECHIPA NOASTRĂ

 garanții pentru crearea site-lor de la Studio Webmaster

DE CE VĂ TREBUIE SĂ ALEGEȚI EXACT PE NOI?

Politica de prețuri flexibilă
Staful mare de profesionaliști
Garanție pentru crearea site-lor
Utilizarea tehnologiilor avansate
Proiecte terminate la timp

VREȚI SĂ COMANDAȚI UN SITE WEB?

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Compania Studio Webmaster există pe piață serviciilor IT începând cu anul 2008. De alungul anilor neam reușit mai mult decât 900 de proiecte finalizate cu succes. Echipa noastră este formată din profesioniști adevărați care iubesc munca sa și respect pe clienții. Noi întotdeaună lucrăm cu mare devotament indiferent de dimensiunea proiectului. Vreți să obțineți un produs de calitate? Contactați-ne și aflați mai mult despre tot ce putem să vă oferim!
Elena
Șefa secției de SEO promovare

©2008-2019 Webmaster