Oferiți facturi la creare site uri?

Noi oferim toate documente pentru crearea site-lor: facturi pentru dezvoltarea site-ului, certificat de lucrări efectate și rapoarte detaliate pe tot parcursul proiectului. Veți ști exact pentru ce au fost cheltuiți banii dvs.
Preturile noastre potrivesc acelor oamenilor care doresc să obține un produs de calitate la un pret rezonabil. Studio Webmaster este cheia pentru succesul afacerii dvs.

Ecaterina
Șefa secției de vânzări

Facturile pentru crearea site-ului vă garantează:

mai multă înțelegere despre fiecare ban cheltuit
mai multă încredere în serviciile utilizate
răbdare pentru că dreapturle Dvs vor fi absolut protejate.
De multe ori se întâmplă situație când clientul serviciilor de web dezvoltare nu poate imagina pentru ce au fost cheltuiți banii lui. Nu toate studiourile web practică prestarea facturilor pentru servicii de dezvoltare. Deseori, vi se vor spune o sumă completă pentru servicii și acesta poate se schimbe de la începutul până la sfârșitul perioadei de dezvoltare. Cu toate acestea, dezvoltarea site-lor este un mare proces care cuprinde multe sarcini. O mulțime de opțiuni a viitorului site devin evidente numai după crearea părții arhitecturale principale a site-ului. De exemplu, vă puteți imagina mai clar modul în care site-ul va fi mai potrivit pentru dvs și să întețeleți dacă acesta trebuie să aibă modificările în structura sa operațională. După toate, va fi destul de greu de a face orice schimbări în structura site-ului mai târziu. Doar studiourile web profesionale oferă documente pentru crearea site-lor. Din acest motiv, veți avea întotdeauna o imagine clară despre fiecare ban care a fost cheltuit pentru dezvoltarea site-ului.
serviciile web de încredere
Ne aflăm în orașul Chișinău, Republica Moldova. Cu toate acestea, noi cooperăm, nu numai cu companii locale dar și cei străine.
Noi creăm site-le care într-adevăr ajut în majorarea veniturilor și atragerea clienților noi. Vă puteți nu doar să măriți dimensiunile afacerii și să întrați pe noile orizonturi.
Simion
Șef al dezvoltărilor web

DVS MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI? CONTACTAȚI-NE!

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster