Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. De ce nu merită să economisiți la crearea site-ului?

Site-uri ieftine. De ce nu merită să economisiți la crearea site-ului?

Lăsați o cerere
Site-ul este o mare posibilitate de promovare pentru fiecare idee de afacere. Astăzi, comandarea site-lor începând cu obișnuite site carți de vizită și terminând cu uriașe sute pentru magazinele online nu mai este o sarcină complicată. Dar vă trebui să alegeți un sistem CMS care va asigura productivitatea corectă a site-ului. Piața modernă a produselor IT este plină de companii care furnizează servicii pentru crearea site-lor in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, preț mic nu înseamnă o calitate bună. Prin urmare, trebuie să gândiți de două ori înainte de a comanda servicii de dezvoltare site-ului dacă doriți să obțineți rezultate într-adevăr semnificative.
 

VREȚI SĂ COMANDAȚI CREAREA SITE-LOR IEFTINĂ? NOI AVEM O SOLUȚIE!

Sisteme moderne de gestionare a site-lor oferă cele mai bune condiții pentru crearea produselor IT mai ieftine decât celor care au fost cu 3-4 ani din urmă. Mai mult decât asta, puteți obține un control deplin asupra site-ului și veți fi capabili să gestionați elementele grafice și cele de conținut. Această platformă reprezintă constructorul special care include modulele pentru managementul site-lor. Sistemul nostru oferă posibiltate să creăm sitele cu ajutorul multora șabloane multifuncționale. Plus la asta, acesta este programat pentru o varietate destul de mare de sarcini. De aceea, vă putem garanta crearea site-lor funcționale și ieftine în cel mai scurt timp.
 

CE FEL DE SISTEME CMS VĂ OFERĂ CREAREA SITELOR IEFTINE?

Drupal
Netсcat
Joomla
Wordpress
 
 

NOI DEZVOLTĂM:

 
SITE CORPORATIVE:
Principiul nostru de bază este că site-ul trebuie să adună profitul. De aceea noi creăm intrumente efective de marketing care sunt capabili de a transforma simpli vizitatori in clienți. Site-urile noastre au nivel ridicat de conversie și pot obține beneficii majore.
 
SITE CARTE DE VIZITĂ:
Suntem gata să vă oferim servicii de crearea site-lor - carte de vizită. Aceste vă pot elibera de necesitatea să plătiți o mulțime de bani pentru crearea de site-urilor mari care nu sunt necesare pentru scopuri pe care aveți.
 
Landing page:
Pagina pentru vânzări se crează pentru atragerea numărului maxim de utilizători. În scopul de a realiza sarcinile tebuie fi luate în considerare toate caracteristicile principale a businessului clientului. Echipa noastra de profesionisti va selecta pentru Dvs opțiuni cele mai eficiente pentru prezentarea informațiilor.
 
MAGAZINE ONLINE:
Dezvoltătorii noștri iau în considerare toate caracteristicile afacerii clientului în timp ce crearea magazinului online de orice orientare și prezintă rezultat final, care pe deplin respectă toate cerințele comerciale.
 
 

COMANDAȚI SITE-UL IEFTIN PE CMS SISTEM DEJA EXISTENT

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod