Site-uri ieftine. De ce nu merită să economisiți la crearea site-ului?

Site-ul este o mare posibilitate de promovare pentru fiecare idee de afacere. Astăzi, comandarea site-lor începând cu obișnuite site carți de vizită și terminând cu uriașe sute pentru magazinele online nu mai este o sarcină complicată. Dar vă trebui să alegeți un sistem CMS care va asigura productivitatea corectă a site-ului. Piața modernă a produselor IT este plină de companii care furnizează servicii pentru crearea site-lor in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, preț mic nu înseamnă o calitate bună. Prin urmare, trebuie să gândiți de două ori înainte de a comanda servicii de dezvoltare site-ului dacă doriți să obțineți rezultate într-adevăr semnificative.

VREȚI SĂ COMANDAȚI CREAREA SITE-LOR IEFTINĂ? NOI AVEM O SOLUȚIE!

Sisteme moderne de gestionare a site-lor oferă cele mai bune condiții pentru crearea produselor IT mai ieftine decât celor care au fost cu 3-4 ani din urmă. Mai mult decât asta, puteți obține un control deplin asupra site-ului și veți fi capabili să gestionați elementele grafice și cele de conținut. Această platformă reprezintă constructorul special care include modulele pentru managementul site-lor. Sistemul nostru oferă posibiltate să creăm sitele cu ajutorul multora șabloane multifuncționale. Plus la asta, acesta este programat pentru o varietate destul de mare de sarcini. De aceea, vă putem garanta crearea site-lor funcționale și ieftine în cel mai scurt timp.

CE FEL DE SISTEME CMS VĂ OFERĂ CREAREA SITELOR IEFTINE?

Drupal
Netсcat
Joomla
Wordpress

NOI DEZVOLTĂM:

SITE CORPORATIVE:
Principiul nostru de bază este că site-ul trebuie să adună profitul. De aceea noi creăm intrumente efective de marketing care sunt capabili de a transforma simpli vizitatori in clienți. Site-urile noastre au nivel ridicat de conversie și pot obține beneficii majore.
SITE CARTE DE VIZITĂ:
Suntem gata să vă oferim servicii de crearea site-lor - carte de vizită. Aceste vă pot elibera de necesitatea să plătiți o mulțime de bani pentru crearea de site-urilor mari care nu sunt necesare pentru scopuri pe care aveți.
Landing page:
Pagina pentru vânzări se crează pentru atragerea numărului maxim de utilizători. În scopul de a realiza sarcinile tebuie fi luate în considerare toate caracteristicile principale a businessului clientului. Echipa noastra de profesionisti va selecta pentru Dvs opțiuni cele mai eficiente pentru prezentarea informațiilor.
MAGAZINE ONLINE:
Dezvoltătorii noștri iau în considerare toate caracteristicile afacerii clientului în timp ce crearea magazinului online de orice orientare și prezintă rezultat final, care pe deplin respectă toate cerințele comerciale.