Cum se pregatesc materialele pentru crearea site-ului in Moldova?

Sarcina tehnică este partea esențială a procesului de crearea site-lor. Acest document este necesar pentru ambele părți care semnează contractul pentru dezvoltarea site-ului. Sarcina se referă la toate obligațiile asumate de către Furnizor de serviciile. În acest document sunt scrise detalii despre arhitectura site-ului și alte servicii selectate. Sarcina tehnică este un acord specific care reglementează calitatea și natura lucrărilor care urmează să fie efectuate de către creatorii site-ului viitor.

Ce funcții îndeplinește sarcina tehnică?

Definește cantitate de lucru care trebuie fi efectuată
Reprezintă conceptul proiectului
Reglamentează ordine după care se dezvoltă proiectul
Este garanția drepturilor de clienți

SARCINA TEHNICĂ PENTRU CREAREA SITE-ULUI

sarcina tehnică

CARE SERVICII POATE FI PRESCRISE ÎN ST?

În sarcina tehnică pot fi descrise orice servicii furnizate de companie care dezvoltă site-ul. Mai jos vă prezentăm cele mai frecvente servicii oferite de compania noastră.

SARCINA TEHNICĂ PENTRU CREAREA SITE-ULUI: SERVICII DE BAZĂ

Structura
site-ului
Versiuni
linguale
Funcționalul
site-ului
Content și
umplerea site-ului
Designul
site-ului
Navigare
pe site
Există o concepție greșită că dezvoltarea site-ului trebuie să înceapă de la conceptul de design. Totuși realitatea ne arată, că înainte de a crea design-ul, vă trebuie să stabiliți scopul care trebuie să îndeplinească viitorul site. Ce funcții trebuie să efectueze viitorul site? Ce fel de conținut este capabil de a realiza toate obiectivele? Numai după definirea acestor parametri, vă puteți trece la crearea designului pentru site.
În primul rând Dumnevoastră aveți nevoie pentru să alegeți conceptul de bază și să gîndiți despre structura site-ului viitor. Suntem capabili să creem un produs care vă vor satisface pe deplin. Dar pentru asta vă trebuie clar și detaliat să specificați structura site-ului și toate particularități a proiectului. Dumnevoastră aveți nevoie să creați rapid și calitativ un poiect web? Studio Webmaster a dezvolștat cel moi efectiv mod de a completa sarcine tehnice cu ajutorul cărora procesul de dezvoltarea site-lor poate fi efectuat cu succes.
Ecaterina
Șefa departamentului de vânzări

Dvs aveți întrebări?

Contactați-ne!
Lucrările noastre

©2008-2019 Webmaster