Cum se alege corect numele de domeniu?

Domen(numele de domen) – este numele site-ului Dvs. în Pautina mondială (World Wide Web) De exemplu, numele site-ului nostru webmaster.md, dar google.com este numele de domen al gigantului de căutare. Prima parte pînă la punct este numele site-ului Dvs., iar a doua parte zona sa de domen. Selecția domenului – o parte importantă în crearea oricărui proiect web. De faptul , ce nume Dvs. veți alege, depinde succesul și popularitatea sa în rîndul utilizatorilor. Numele de domen- este oportunitatea de a identifica scurt, dar suficient de încăpător, pentru a identifica esența site-ului. Prin urmare, alegerea unui nume de domen trebuie abordată suficient de înțeleasă și creativ.

TOTUL SE ÎNCEPE CU DOMEN-UL!

NOI VĂ VOM AJUTA SĂ ALEGEȚI NUMELE DE DOMEN PENTRU ORICE ZONĂ!

ALEGEREA NUMELUI DE DOMEN

ALEGEREA DOMEN-ULUI: CE ESTE NECESAR DE LUAT ÎN CONSIDERARE

  • Pentru scrierea acestuia se utilizează literele alfabetului latin, dar în ultimul timp unele susțin chirilița în numele de domene.
  • La selecția unui nume de domen nu merită de ales cuvinte mult prea lungi. Acest nume va fi greu de memorizat, acesta va fi uitat și pot fi efectuate greșeli în timpul scrierii acesta în motorul de căutare.
  • Scrierea și exprimarea simplă va crește memorabilitatea acestuia.
  • Numele nu ar trebui să fie pur și simplu frumos și ușor de reținut, dar, de asemenea, acesta trebuie să reflecte esența afacerii Dvs. și să genereze interes.
Dacă ați formulat numele, dar nu știti există așa ceva sau nu, puteți utiliza serviciile speciale pentru verificare. Noi am verificat denumirea webmaster.md și iată ce s-a primit:

ALEGEREA NUMELUI DE DOMEN

ALEGEREA NUMELUI DE DOMEN
Este foarte important să alegeți cel mai potrivit domen pentru site-ul Dvs., deoarece domenul înregistrat nu mai poate fi modificat . Chiar și modificarea unei singure litere în numele domenului va constitui un domen nou, ce trebuie înregistrat. Din acest motiv selecția domenului are așa o importanță mare și urmează să vă atîrnați destul de srios față de acesta. De fapt, în multe privințe, domenul înseamnă încă un nume pentr afacerea Dvs. La rîndul său, acest factor joacă rolul punctului de pornire.

Comandați NUMELUI DE DOMEN

1
Sunați
+(373) 069930888
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster