Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Cîte adrese e-mail veți face?

Cîte adrese e-mail veți face?

Lăsați o cerere
Destul de des noi suntem întrebați despre numărul de cutii poștale care ne registrăm pentru clientii. Defapt, răspunsul este foarte simplu - la fel de mult cât vă trebuie. Cu toate acestea va fi mai bine să-și respecțai «mijlocul de aur» și să definiți în timp care sistem este cel mai bun pentru a face cutii pentru poșta electronică.
 

VĂ OFERIM URMĂTOARELE SERVICII PENTRU MAILING:

 

Gmail

Gmail
 
Aceast sistem gratuit pentru mailing a apărut nu atât de demult, dar deja are mare încredere și devotament din partea utilizatorilor. Sistemul are caracteristici uimitoare, interfață utilă și oferă o mulțime de funcții noi. De asemenea, acesta are securitate de nivelul ridicat, 15 gb și conexiune excelentă cu telefonul mobil.
 

Yahoo Mail

Yahoo Mail
 
Poșta care vă oferă 1 tb de memorie, conectare prin HTTPS, dar nivel de securitate, relativ scăzut. Acesta are interface-ul plăcut dar nu are filtre și diferite chesniuni adăugătoare.
 

mail.ru

mail.ru
 
Mail.ru este cea mai veche sistem de mailing din runet și demult a fost modificate prin diferite actualizări. Acest website are interface-ul clar și bine de înțeles și este presupus pentru procesare rapidă. În plus, sistemul are înalt nivel de securitate și 25 gb memorie pe disk.
 

YANDEX MAIL

Yandex
 
Yandes mail a apărut nu atât de demult dar din start a devenit foarte și foarte popular. Acest site web are meniul convenabil și poate procesa multe volumuri de documente. În plus, sistemul yandex include translatorul, diferite filtre și sistemul de securitate. Această cutie poștală are cel mai productiv sistem anti-spam.
 

MAILING DE LA RAMBLER

Rambler
 
Numele Rambler întotdeaună a fost printre primele proiecte IT din întreg spațiu ex-sovietic. Acesta a fost de multe ori actualizat dar totuși n-a devenit atât de popular cum este Mail.ru. Aici vă puteți găsi mai înalt sistem de securitate, înspecial împotrivă de spam. Dar volumul cutiei este prea modest - 2 GB.
 
 
Acum vă puteți analiza mai clar diferența între toate cele mai des întâlnite sisteme pentru mailing. Vă rugăm să participați în sondajul nostru pentru a determina cel mai convenabil și util sistem pentru mailing. Vă puteți alege nu doar una ci multe opțiuni.
Ecaterina
Șefa secției de vânzări
 
Cutiile poștale
 

DVS VREȚI SĂ COMANDAȚI CUTIE POȘTALĂ CORPORATIVĂ?

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod