Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Cît timp durează promovarea site-ului?

Cît timp durează promovarea site-ului?

Lăsați o cerere
Oricare om de faceri care deține propria întreprindere vrea să-l vadă oriunde pe primi poziții. Aceleași vise au și cei care dețin site-uri destinate pentru scopuri de afaceri. Toți proprietarii a site-lor doresc să vadă paginile proprii pe poziții de top a rezultatelor motorului de căutare. Pentru acest scop sunt de obicei utilizate servicii de promovare a site-lor. Este mult mai bine să utilizați servicii profesionale decât să optimizați și promovați site-ul de unul singur. Promovarea site-ului este o lume mare de procese diferite unde se pot întâmpla o mulțime de lucruri. Aici vă trebuie întotdeaună să fiți gata pentru probleme mare sau norocul mare.
 
«Clienții deseori sunt interesați de cât de multe timp este necesar pentru promovarea site-ului. De fapt, trebuie să știți că rezultate nu pot veni rapid. Site-ul poate fi optimizat doar după ce a fost completată bază semantică. Pentru acest lucru ar fi ales cuvântul cheie. Aceste cuvinte înseamnă termenii de bază a afacerii concrete. Ele pot fi de frecvență înaltă, medie și mică. Frecvență mică necesită timp scurt de promovare și în acest caz s-ar putea aștepta primele rezultate între 3 săptămâni și 2 luni de la data de început a promovării. În schimb, cuvinte de înaltă frecvență au nevoie de mai mult de 2 luni înainte de a primi primele rezultate.»

Elena
Șef al departamentului promovarea site-urilor
 
 
Atunci când comandați optimizarea site-ului în motorul de căutare trebuie să considerați faptul că mulți factori pot să influențeze asupra pozițiilor în motoarele de căutare. De aceea, devine greu de a răspunde la întrebarea - cât de mult ne trebuie pentru promovarea site-ului? Fiecare resursă pe Internet are propria sa individualitate.
 

PROMOVAREA SITE-ULUI ESTE UN PROCES GREU ȘI DE DURATĂ LUNGĂ

PROMOVAREA SITE-ULUI ESTE UN PROCES GREU ȘI DE DURATĂ LUNGĂ

Evaluare site-ului de marketing:
Evaluarea site-ului, utilizarea și analizarea publicului țintă;
Optimizarea site-ului:
Setarea navigării, fixarea sarcinilor tehnice, scrierea textelor unice;
Site-ul de promovare:
Crearea masei de link-uri, actualizarea constantă a conținutului;
Întreținerea rezultatelor:
Menținerea rezultatelor obținute, corectarea strategiei și a conținutului de site.
 
 

FACTORI CARE AFECTEAZĂ CONDIȚIILE PENTRU PROMOVAREA SITE-ULUI:

 
vârstă
domeniului
 
competitivitatea interogărilor
 
aptitudinea site-ului pentru promovare
 
scopuri
de promovare
a site-ului
 
capacitatea
de
a coopera
 
schimbările în algoritme motorului de căutare
 
 
Condițiile de promovare în Yandex
De obicei, în sistemul Yandex se produce 1 sau 2 actualizări pe săptămână. Cu toate acestea, dacă vă trebuie să promovați un site web bazat pe interogări de frecvență mică, atunci vă trebuie să așteptați doar câteva actualizări. Este destul de logic, deoarece cuvintele care se folosesc foarte rar sunt ușor și rapid analizate de câtre roboții a sistemului. Aceasta înseamnă că site-ul Dvs poate fi indexat rapid și dacă site-ul este OK vă puteți întra pe primile pagini din SERP. Și, desigur, site-ul Dvs nu trebuie fi sancționat de câtre diferite module a sistemului Yandex. Optimizare și promovare de calitate, precum și de lucru cu link-uri externe fpcut corect vă poate garanta leadership în sisteme de căutare.
 
 
Condițiile de promovare în Google
În sistemul Google actualizările se efectuează mai frecvent decât în Yandex. Aceste se întâmplă aproape în fiecare zi și Dvs doar aveți nevoie să așteptați câteva ore înainte de a privi noile poziție a site-lor în fiecare pagina a motorului de căutare. Mai ales, dacă aveți un site web care este doar pe cale de promovare în Google. Puneți-vă amprenta sa pe Google hartă și indicați locația dumneavoastră. Pentru asta, ar trebui să utilizați un format special numit XML. De asemenea, ar trebui să observați că crearea masei de link-uri este un proces foarte important, care necesită o abordare specială. Alegeți doar site-uri de calitate pentru plasarea link-urilor. În caz contrar, site-ul Dvs poate fi sancționat și plasat în așa-numitul «sandbox». Metodele naturale sunt bune pentru promovarea site-lor în termen de 20 de zile sau 2 luni.
 
 

COMPONENTELE SUCCESULUI

A COMANIEI SEO - STUDIO WEBMASTER

 
Analiza
 
Planificarea
 
Onestitate
 
Respectarea termenilor
 
Calitatea maximă
 
 

AFLAȚI MAI MULT DESPRE CÂT TIMP VĂ ESTE NECESAR PENTRU CREAREA SITE-ULUI!

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod