Cat costa un site web de vanzari online?

Crearea site-lor este un proces complex, care include o mulțime de sarcini. Dezvoltarea proiectelor IT are nevoie de abilitățile calitative unui întreg grup de specialiști - programatori, designeri, internet marketing, testeri etc. Toate acestea înseamnă că crearea site-ului nu se efectuează doar într-o vreme. Pentru asta veți avea nevoie de timp și investiții bune.
Cat costa un site de vanzari online sau o pagina obișnuită? Această întrebare ca multe altele legate de prețul sitelor deseori apară la întâlniri cu clienții. Pentru a înțelede can costa un website Dvs trebuie să știți că fiecare web proiect are particularități unice. El necesită de tehnologii speciale și întotdeaună fiecare poriect web își are un set unic de funcționalități. În aceast articlor vom vorbi mai detaliat despre faptul unicalității și vom descoperi tendințe principale în stabilirea prețurilor pentru site web.

CARACTERISTICI TEHNICE DE BAZĂ SUNT URMĂTOARE:

Tip de site: cartq de vizită, site promoțional, pagina corporativă
Caracteristici
funcționale
Sistemul de management al conținutului: din stoc sau dezvoltate din nou
Calitatea și cantitatea conținutului
Pentru a înțelege cat costa un website, trebuie să vă păstrați în minte faptul că fiecare proiect web este unic și poate obține caracteristici tehnice speciale. Asta înseamnă că diferite site necesită un anumit tip de platformă, sistemul de stocarea datelor, o mulțime de plugin-uri și multe altele. Prețurile pentru dezvoltarea site-ului sunt diferite și depind de dimensiunea și necesitatea de a actualiza informațiile de pe acesta. De exemplu, un site de știri reprezintă un flux de articole, în cazul în care știrile de acum trei zile sunt deja considerate drep informație veche. Prin urmare, astfel de site-uri trebuie să fi amenajate cu spațiu mare pe disc unde va fi depozitată arhiva de toate informațiile publicate.

STUDIO WEBMASTER OFERĂ DOAR CELE MAI BUNE TARIFE PENTRU CREAREA SITE-URILOR WEB ȘI ALTE SERVICII. CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE SITE-URI SUNT:

1
Carta de vizită
Site-ul cu câteva pagini de publicitate și informare cu privire la datele de contact.
2
Magazin online
Cee mai scumpă crearea site-lor deoarece necesită utilizarea multora modulelor.
3
Site corporativ
Pagina businessului de pe Internet. Dezvoltarea unui astfel de proiect poate fi mai mult sau puțin complicată în dependența de structura businessului Dvs.
4
Promo site
Site-ul creat pentru promovarea brand-ului, produselor, serviciilor etc.

CAT COSTA UN SITE DE VANZARI ONLINE?

CE CARACTERISTICI FUNCȚIONALE ADUC INFLUENȚĂ ASUPRA PREȚUL DEZVOLTĂRII?

numărul de pagini de pe site-ul
sistemul de management al conținutului
existente de module suplimentare
calitatea de foto și video
versiuni lingvistice ale site-ului
CÂT POATE COSTA PROIECTUL DVS? RĂSPUNDEȚI LA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI:
Pentru care scop vă trebuie acest site?
Căți vizitători vă așteptați la site-ul în fiecare zi?
Ce funcții trebuie să îndeplinească site-ul?v
Ce calitatea imaginilor vreți să selectați pentru designul site-ului?
Toate acestea și multe alte întrebări ne pot ajuta să înțelegem câte resurse va necesita viitoare pagina și cat costa un website. Poate, deloc nu aveți nevoie să plătiți pentru modulele inutile și poate că site-ul dvs. este mult mai ușor decât credeți. De ce vă trebuie să cumpărați pachete standard, dacă prețul pentru crearea site-ul poate fi cu mult mai adecvat?

STUDIO WEBMASTER - LOCUL UNDE PREȚUL PENTRU SITE ESTE MEREU JUSTIFICAT!

  • Noi folosim convenabile sisteme de servicii.
  • Vă recomandăm doar acele funcții de care ai nevoie.
  • Noi nu folosim template-uri. Veți primi un site cu funcții unice.
Vreți să știi ce caracteristici funcționale sunt necesare proiectului Dvs? Contactați consultanții din biroul nostru și veți afla mai multe detalii despre dezvoltarea site-lor.
Prețul pentru producerea site-urilor mereu se diferă și lucru acest este destul de esențial. Cu toate acestea, în zilele noastre, multe companii IT trebuie să-și supraviețuiască în condițiile de piață instabilă. Ei special nu vorbesc de toate informațiile care indică ceea ce ar trebui să fie prețul pentru creare siteului. Noi nu avem nevoie să facem astfel de acțiuni, pentru că mulți ani ne-am acumulat o mare reputație și recunoașterea numeroaselor clienții. Noi cu mult apreciem recunoașterea și mereu încercăm să creăm prețuri mai bune pentru crearea site-lor care va satisface pe deplin nevoile clienților noștri.
Ecaterina
Șefa Departamentului de vănzăriv

AFLAȚI CÂT COSTĂ UN SITE!

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster