Ce metode de promovare online pentru magazine internet oferim noi?

Magazinul online Comfi este expemlu bun pentru promovare magazin onlie. În acest magazin puteți găsi o vatietate de produse și servicii absolut disponibile pentru toți. Noi am început să promovăm acest proiect după redesign-ul site-ului în septembrie și site-ul deodată sa plăsat pe una din primele poziții pe pagina cu rezultate a motorului de căutare după cele mai frecvente înterogări. Metode de promovare au fost accentuate pe creșterea traficului și în paralel cu această noi am început să promovăm acest proiect utilizând înterogări de căutare mai puțin frecvente și cele mai frevente. Pe diagramă se vede în ce mod s-a schimbat traficul pe Comfi.md în perioada de 1.09.2014 – 23.11.2014, ceea ce este un adevărat succes.
promovare magazin online
Metode de promovare online au fost indreptate spre crearea adreselor URL corecte pentru că prin asta poate fi înbunătățită viteză de descarcare a site-ului. Ăn plus ne-am scris sitemap.xml ce se generează în regim automat și datorită sitemap.xml viteza de indexare a crescut simțitor. Tot atît de mult ne-a ajutat schimbarea link-urilor pe site-ul.
promovare

Conținut calitativ și unic - pas de succes pentru promovare magazin online.

Noi am analizat conținutul site-ului creat anterior, în special informația care se referă la descrierea produselor. Noi am prelucrat textul ca să scăpăm de numărul prea mare a cuvintelor cheie și cuvintelor inutile pentru procesul mai efectiv de indexare a paginilor și pentru a ajunge la o poziție bună în motorul de căutare Google. Accentul a fost pus pe google.md ca pe cel mai popular motor de căutare din Moldova. Rezultatul a fost foarte bun: deodată a crescut traficul pe site-ul, numărul vizitelor pe zi de 3,5 ori și cifra crește pînă ziua de azi.
promovare
Datorită renovării designului și recomandărilor care se refereau la usabilitatea site-ului, a crescut numărul și durata vizitelor pe site-ul, s-a micșorat rata de respingere și a crescut nivelul de conversiune, ceea ce are un impact pozitiv asupra numărului de comenzi. Cu fiecare zi numărul clienților crește și site-ul merită încrederea deplină. Unele din indicatoare de metde de promovare Dvs. puteți vedea pe această imagine.
promovare
În concluzie vă oferim și lista celor mai populare interogări de căutare care sînt permanent pe primele poziții pe pagina resultatelor în motorul de căutare. În partea stîngă sînt prezentate cuvinte-cheie (în rusă) și în partea dreaptă- poziția în google.md
● лучший интернет магазин 1
● онлайн магазин вещей 1
● фотоаппараты кишинев 1
● купить диски для авто 1
● интернет магазин молдова 2
● magazin online in chisinau 2
● интернет магазин молдова 2
● холодильники в молдове 2
● купить телевизор в кишиневе 2
● купить холодильник в молдове 3
● купить холодильник в кишиневе 3
● телевизоры в кишиневе 3
● интернет магазин кишинев 3
Această nu este lista completă, e doar o parte. Lucrările sînt efectuate în fiecare zi și pas cu pas ne apropiem de realizarea scopului principal – să ajungem în TOP.
Lucrările noastre

©2008-2019 Webmaster