Ce este un browser?

Ce este un browser web? Browser este un software special destinat pentru căutarea rapidă a site-lor în rețeaua electronică. Browsere funcționează după sistemul - web server - we client. Aici, în funcție de client stă browser care transmite solicitare la adresa serverului și primește de el datele solicitate. Aceste date sunt procesate după un protocol special și obține rezultate de la diferite pagini web. După cum vă puteți înțelege, browser web este programul cu ajutorul cărui v-ați deschis pagina asta.

CE ESTE BROWSER-UL WEB?

browser

CARE SUNT PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE BROWSERELOR?

Acesta vă
permite să
navigați pe web
și să folosiți aplicații
web.
Cu toate acestea, pentru funcționare bună site-ul trebuie fi
actualizat în mod regulat.
În acest fel veți fi capabili să găsiți rapid informații pentru că browser-ul Dvs. va avea viteză rapidă de încărcare.
Instalați cea mai recentă versiune de browser-ul ales și explorați Internetul cu plăcere!
Cu alte cuvinte, browser-ul este ca un fel de intermediar între World Wide Web și utilizator. Această ne creeazp beneficiile să obținem accesul la toate informațiile de care aveți nevoie.

S-ar putea transforma computerul personal sau smartphone, dar internetul mereu nu va fi accesbil fără software-ul special. Atunci când se scrie adresa site-ului asta înseamnă că vă întrebați pe întregul sistem de servere de a găsi un site de care aveți nevoie. Acest proces va fi imposibil fără un sistem special care organizează conexiune între un număr mare de servere.

BROWSERE WEB

GENERALE:

1
Chrome. Este browser-ul conceput de Google. La început se numea Chronium. Varianta modernă de Chrome a fost concepută în 2008. Din cauza ultimelor date, Chrome este cel mai popular browser pentru ziua de azi.
2
Mozilla Firefox. Crearea de Mozilla Corporation. Se raspandeste liber și poate fi descărcat gratuit. După cum spun multimple cercetările, Firefox este al treilea cel mai popular browser din lume și al doilea între întregul software-ul gratuit.
3
Internet Explorer. Este produsul de Microsoft corporation - compania care nu are nevoie de întroducere. Acest browser este instalat în mod implicit în toate sistemele de operare Windows. În zilele noastre acest browser este mai puțin folosit pentru că este mai slab orice alt browser.
4
Opera. Acest browser este conceput de Opera Software Company. Totodată prima versiunea a acestuia a fost dezvoltată de către entuziaști de la compania norvegiană numită Telenor. Opera și-a câștigat rapid popularitate. Apoi ea a intrat în posesia de Opera Software - compania care a creat versiunea originală a acestui browser. Un cuplu de ani în urmă, Opera au luat o poziție de lider printre browsere mobile și cele pentru desktop. Cu toate acestea, după ultima actualizare și schimbări UI, Opera a pierdut teren, iar acum este aproape rămasă în urmă.
5
Apple Safari. A fost creat de Apple Inc. și este instalat pe toate produse Mac OS X и iOS. Cu toate acestea, Safari poate fi instalat gratis pe toate sistemele de operare Windows. În ciuda faptului că este mai puțin cunoscut în lume Safari totuși este al 4-lea cel mai folosit browser din lume.

POPULARITATE DE BROWSERE ÎN ANUL 2016

Google Chrome
61,00
Mozila Firefox
61,00
Internet Exploer
8,00
Safari
3,70
Opera
1,60
browser
Lucrările noastre

©2008-2019 Webmaster