Care este legătura între promovarea site-ului și vîrsta numelui de domeniu?

Alegerea unui nume de domeniu – este un moment foarte important, prin urmare este necesar de a trata cu toată seriozitatea. La urma urmei, aceasta poate afecta în mod semnificativ promovarea ulterioară a site-ului Dvs. în motoarele de căutare.
S-ar părea, dar pentru promovarea site-ului dvs. este foarte important ce varstă are domenul. Toate acestea se datorează faptului că fiecare serviciu de căutare se atîrnă precaut la dezvoltarea rapidă a oricărei resurse. Prin urmare, vîrsta domenului reprezintă o caracteristică esențială atunci cînd se analizează popularitatea site-ului. În acest mod, dacă un site tînăr, brusc, în mod neașteptat, atinge o popularitate înaltă, atunci motorul de căutare în mod obligatoriu va începe să verifice această sursă la prezența metodelor rele de promovare care au fost aplicate.

CE TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI ÎN ALEGEREA DOMEN-ULUI?

1
Pentru început merită să vă decideți în ce regiune, adică în ce zonă a domenului Dvs. veți lucra. În caz în care vizați piața mondială, atunci cel mai bine să alegeți .сом, .org sau .net. Pentru piața locală a Republicii Moldova se va potrivi .md, și nu, spre exemplu .ua.
2
Este foarte importantă istoria domen-ului, pentru că în cazul în care anterior era plasat pe el un site, inutil și chiar ajuns sub filtre, atunci toate eforturile depuse pentru promovarea sa, v-or fi fără folos.Toate acestea vor crește semnificativ bugetul pentru dezvoltarea proiectului.
3
Vîrsta domenului este unul dintre factorii cheie, ce influențează promovarea sursei web. Aceasta depinde de încrederea site-ului, așa-numită credibilitatea motoarelor de căutare.

VÎRSTA MINIMĂ A SITE-URILOR ÎN TOP

VÎRSTA DOMEN-ULUI
Să uitați despre faptul, că numele domenului trebuie să fie orientat maximal spre utilizator : să fie simplu și memorabil.

CUM SĂ DETERMINAȚI VÎRSTA DOMEN-ULUI?

Vîrsta site-ului și vîrsta domen-ului sunt lucruri diferite. Vîrsta domenului- este timpul din momentul înregistrării sale. În ceea ce privește site-ul, în acest caz, vârsta nu este determinată cu exactitate, acesta este, de obicei, calculată de la data publicării primului post. Dar deseori vîrsta site-ului poate fi considerată egală vîrstei domenului.
Vîrsta domen-ului

Comandați domenul

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster