Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Web design
  4. Web design adaptiv - infografică

Web design adaptiv - infografică

Lăsați o cerere
Danieli Merencova Merencova Danieli
Дата Публикации: 28.06.2016
clasament 4.62 Оценки: 30
V-ați întrebat vreodată ce determină populartatea site-ului? De ce unele site-uri, în ciuda atractivității sale vizuale și cu toată varietatea de butoane, panouri și tot felul de inovații sunt mai puțin populare printre utilizatori, decît site-urile înțelese intuitiv de către aceștea? Răspunsul este simplu- site-urile cu un design adaptiv, create prin luarea în considerare a tuturor nevoilor utilizatorilor. Ele sunt comode pentru vizualizare, precum că se adaptează pentru orice dispozitiv și conțin mai multe avantaje, pe care ne-am străduit să le adunăm pentru Dvs. într-un grafic informativ comod și intuitiv. Acest grafic informativ de asemenea conține sfaturi utile, la care aderînd Dvs. veți putea să creați un design web adaptiv și calitativ.
 
design adaptiv
 

Avantajele design-ului web adaptiv:

 
1
Încărcarea rapidă a imaginiilor, datorită faptului că toate imaginile sunt comprimate și adaptate după orice dispozitiv al utilizatorului.
2
O viteză înaltă de încărcare a site-ului, deoarece serverul detectează tipul de dispozitiv și încarcă codul corespunzător.
3
Reducerea procentajului de refuzuri, datorită faptului, că design-ul web adaptiv păstrează funcționalul, nu taie și nu reduce din cantitatea de conținut.
4
Majorarea numărului de comenzi și volumului de vînzări
5
Design-ul adaptiv reduce riscul de cădere a poziției
 

Doriți să comandați proiectarea design-ului adaptiv al site-ului?