Web design adaptiv - infografică

V-ați întrebat vreodată ce determină populartatea site-ului? De ce unele site-uri, în ciuda atractivității sale vizuale și cu toată varietatea de butoane, panouri și tot felul de inovații sunt mai puțin populare printre utilizatori, decît site-urile înțelese intuitiv de către aceștea? Răspunsul este simplu- site-urile cu un design adaptiv, create prin luarea în considerare a tuturor nevoilor utilizatorilor. Ele sunt comode pentru vizualizare, precum că se adaptează pentru orice dispozitiv și conțin mai multe avantaje, pe care ne-am străduit să le adunăm pentru Dvs. într-un grafic informativ comod și intuitiv. Acest grafic informativ de asemenea conține sfaturi utile, la care aderînd Dvs. veți putea să creați un design web adaptiv și calitativ.
design adaptiv

Avantajele design-ului web adaptiv:

1
Încărcarea rapidă a imaginiilor, datorită faptului că toate imaginile sunt comprimate și adaptate după orice dispozitiv al utilizatorului.
2
O viteză înaltă de încărcare a site-ului, deoarece serverul detectează tipul de dispozitiv și încarcă codul corespunzător.
3
Reducerea procentajului de refuzuri, datorită faptului, că design-ul web adaptiv păstrează funcționalul, nu taie și nu reduce din cantitatea de conținut.
4
Majorarea numărului de comenzi și volumului de vînzări
5
Design-ul adaptiv reduce riscul de cădere a poziției

Doriți să comandați proiectarea design-ului adaptiv al site-ului?

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Apreciați articolul:
Clasament4.62 |  30 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster