Web design actual și crearea website-urilor

În fiecare an, principalele tendințe ale design-ului web se schimbă. Design-erii mereu experimentează și formează ceva nou. Se schimbă culorile, textura, fontul, ilustrațiile și aspectul meniului. A trecut deja jumătatea anului 2016 și este apt să discutăm despre principalele tendințe ale design-ului web în acestui an. Noile tendințe în web design sunt multe, despre toate cu siguranță nu vom povesti, de aceea, vom aprecia 5 tendințe de bază în anul 2016.
Marina
Șeful epartamentului design web

1. STANDARDIZAREA DESIGN-ULUI

Toate site-urile noi sunt asemănătoare unele cu altele, și «se face vinovat» de acest fapt design-ul adaptiv. Cu toate acestea, nu este nimic rău în acest fapt. Pur și simplu, în schimbul individualizării atît de actual în sezonul trecut vine standardizarea design-ului, ce îl face mult mai simplu și înțeles pentru utilizare.

DESIGN-UL ACTUAL ÎN 2016 – SIMPLU ȘI ÎNȚELES

Trendul design-ul 2016 – design-ul asemănător al site-urilor

2.VIDEO DE FUNDAL

Site-urile, de regulă, povestesc despre companie, cu ce se ocupă ea și ce oferă. Utilizarea video-ului permite să dezvăluim mai bine ideea de bază a resursei și să atragi efectiv utilizatorii. Această tendință fără îndoială, se va dezvolta cu noile tehnologii în domeniul graficii 3D. Potrivit statisticilor, companiile care utilizează imaginile de fundal, cresc în mod semnificativ numărul de vînzări.

VIDEO DE FUNDAL – FIȚI MAI APROAPE DE UTILIZATOR

Trendul design-ului web 2016 – video de fundal

3.Parallax Scrolling

Derularea elementelor de-a lungul diferitor traiectorii crează un efect vizual minunat, atrage atenția utilizatorului și face dintr-un site «pur și simplu bun» – «un site memorabil». Derularea parallax- este un design web actual și un atu grozav, atît pentru site-ul – carte de vizită, cît și pentru sursa cu mai multe pagini.

PARALLAX SCROLLING — INTERESANT ȘI ATRĂGĂTOR

Trendul design-ului web - Parallax Scrolling

4. MODELELE (PROIECTAREA INTERFAȚELOR)

Proiectarea interfețelor devine din ce în ce mai întrebată. Designerii moderni lucrează, bazîndu-se pe UI design. Inițial se dezvoltă toate companentele de bază UI (forme, butoane și altele), și apoi deja toate paginile principale.

PROIECTAREA INTERFEȚEI DE UTILIZARE

Trendul design-ului web – Proiectarea interfeței de utilizator

5.FOTOGRAFIE MARE DE CALITATE ÎNALTĂ PE FUNDAL

Fotografiile comerciale, încă sunt utilizate pentru design, dar în tendințe intră fotografiile unice, realizate la comandă. Aceasta vă permite să aveți un site unic, reflectînd cu exacticitate obiectivele și sarcinile sale. Utilizarea fotografiei la comandă garantează, că mai mult nimeni nu va avea această fotografie, și Dvs. veți fi unicul și doar unicul. Și, de asemenea, veți deveni mai apropiat de utilizator, din motiv că vede totul cu ochii săi.

FOTOGRAFIA DE FUNDAL – ACCENTUEAZĂ INDIVIDUALITATEA DVS.

Fotografia de fundal ca exemplu al design-ului web actual
În concluzie, putem spune că tendințele design-ului web a anului 2016 demonstrează o combinație de noi concepte și abordări tradiționale. Unele din ele noi le-am utilizat în ultimele lucrări. Spre exemplu, prin crearea site-ului http://www.hyundai-motor.md/ noi am utilizat Video de fundal și Parallax Scrolling. Tindem mereu să utilizăm în lucrările noastre doar design-ul actual.

Video de fundal pentru Hyundai

Fundal video pentru Hyundai

Exemplu Parallax Scrolling

Exemplu design-ului actual Parallax Scrolling

ETAPELE DE BAZĂ PENTRU PROIECTAREA DESIGN-ULUI WEB ACTUAL ÎN COMPANIE STUDIO WEBMASTER

Studiul afacerii clientului
Studiem cu atenție afacerea Dvs. și publicul țintă
Dezvoltarea conceptul de bază al design-ului
Determinăm gama de culori și stilul general al site-ului
Proiectăm interfața
Pe baza cercetărilor realizate, proiectăm interfața
Creăm aspectele paginilor
Desenăm principalele pagini ale site-ului