Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Unde de a crea site la comanda în Moldova și Chișinău?

Unde de a crea site la comanda în Moldova și Chișinău?

Lăsați o cerere
Vadim Barkov Barkov Vadim
Дата Публикации: 22.08.2016
clasament 4.54 Оценки: 30
«Vă doriți să achiziționați o resursă web pentru propria afacere, dar încă nu știți unde va fi mai bine să comandați site-ul? Desigur, mai bine să faceți alegerea sa în favoarea adevăraților profesioniști care vă pot asigura perfecțiunea execuției și cultura înaltă a prestării de servicii!»

Ecaterina
Șefa secției de vânzări
 
 
În zilele noastre, vă puteți găsi o mulțime de web constructorii în internet sau companii pentru a crea un site.
De multe ori, partea care are nevoie de servicii de web dezvoltare încearcă să economiseze timp și mijloace bănești. Prin urmare, ei delega crearea site-ului pe angajații săi, care pot avea unele competențe de web design dar nu la nivel profesional. Sau, acești clienți se îndreaptă către furnizorii dubioase de servicii și, prin urmare, de multe ori se confruntă cu faptul că primesc un produs necalitativ. Site-ul care a fost făcut rău nu va aduce bani. Acesta respinge cumpărători. Un astfel de site nu oferă posibilitatea de a folosi toate cele mai importante avantaje a oricărui serviciul. În cele din urmă, veți putea pierde mai multe bani. La urma urmei, afacerea Dvs va depinde foarte mult de proastă calitate a instrumentului care trebuie fi utilizat în mod obișnuit pentru optimizarea afacerii.
 

DE CE DVS TREBUIE SĂ CREAȚI UN WEBSITE ÎN STUDIO WEBMASTER

9 ani
de experiență
57 de angajați
905 proiecte de succes
CMS convenabilă
 
 
unde crearea site-urilor
 
Crea site-ului întotdeaună reprezintă un lucru destul de complicat. Această sarcină necesită o mare atenție și responsabilitate, deoarece viitoarea pagina web va fi drept personificarea afacerea Dvs în mod online. Atunci când faceți o comandă pentru crearea site-ului Dvs nu trebuie să sperați ca un specialist va fi capabil de unul singur să facă toate procese de dezvoltare. Procesul de crearea producției web vouă ar trebui să implicați o multitudine de specialiști cu experiență.
 
Înainte de a face alegerea sa, Dvs trebuie să fiți siguri că compania pe care ați ales este capabilă se lucreze calitativ. Pentru aceasta va trebuie să examinați în detalii site-ul web a studioului și să explorați proiecte care sunt prezentate în portofoliu.
 
IATĂ CARE SUNT CELE MAI IMPORTANTE FACTORI CARE VĂ POT EXPLICA UNDE TREBUIE SĂ COMANDAȚI CREAREA SITEULUI
 
I
Compania trebui să avea în posesie un birou bun.
 
II
Este bine dacă compania folosește orice fel de CRM pentru a automatiza lucru.
 
 
III
Disponibilitatea unui portofoliu bun de la compania.
 
IV
Disponibilitatea serviciilor suplimentare: web hosting, menținerea, promovare în motoarele de căutare.
 
 
V
Cel mai puțin 3 ani de existența pe piață.
 
VI
Managerul cu care veți putea comunica fără intreruperi.
 
VII
Comandarea site-ului trebuie fi efectată în avans și nu cu o lună înainte de lansarea acestuia.
 

CUM ȘI UNDE VĂ PUTEȚI CREA UN SITE WEB? URMĂTOARELE MĂSURI VĂ POT AJUTA DACĂ SUNTEȚI INTERESAȚI ÎN CREAREA SITE-URILOR WEB