Web dezvoltare in Moldova - cum se formeaza preturi creare site web?

Actualmente pret creare site web poate fi destul de diferit. Totodată, trebuie de menționat că crearea site-ului își recompensează rapid costul, dacă comandați un site la o companie sigură şi demnă de încredere. Fiecare client înainte de a semna un contract cu oricare dintre studiouri, analizează piața și preturi creare site. Multe companii nu indică pret creare site web, și ele pot fi înțelese, căci asupra creării site-ului de obicei lucrează o întreagă echipă de specialiști. Chiar și același tip de resurse, pot avea diferite funcționalități, care vor afecta preuri site-uri web.
Deseori, clienții noștri care doresc să creeze un site sunt cointeresați în primul rînd de pret site. Într-un sens literal, mulți dintre ei abia trecînd pragul oficiului nostru, acordă următoare întrebare: «Noi am dori să creăm un site, care va fi prețul site web?» Cu toate acestea, nu mulți dintre ei, înțeleg că pentru site web pret depinde de o mulțime de factori. Și în plus, ar trebui să vă decideți imediat, ce cu adevărat vă interesează mai mult site pret sau un produs de calitate. Cu siguranță Dvs. puteți crea un site web pret, căruia nu va fi ridicat, dar Dvs. veți obține un site șablon, iar singurul său avantaj, că acesta este ieftin. Dar iată minusuri, mai multe:

DEZAVANTAJELE PROIECTĂRII UNUI SITE ȘABLON

  • Nu este un design unic, șablon, care poate fi utilizat pentru un alt site
  • Nivel redus de siguranță, un astfel de site este ușor de a fi spars
  • O probabilitate înaltă de afișare incorectă
  • Acest site nu își îndeplinește scopul și nu aduce profit
De ce se întimplă acest lucru? De ce preturi creare site devin o pierdere de bani? Asta se întămplă deoarece internetul este plin de site-uri, care nu sunt realizate calitativ: ele sunt afișate strîmb în diferite browsere, se încarcă încet, nu sunt frumoase și de citit nu este nimic special. Un site care va aduce profit, trebuie să placă oamenilor și motoarelor de căutare. Pentru aceasta, el trebuie să fie realizat calitativ, să aibă un design atractiv, să conțină un conținut interesant. Un site șablon nu va putea îndeplini cerințele de mai sus, și ca rezultat investițiile Dvs. vor fi în zadar. De aceea pentru astfel de site preturi pot însemna riscuri de a pierde mijloace valoroase.

CE ÎNSEAMNĂ UN SITE CALITATIV PENTRU AFACEREA DVS.

1.
Atragerea noilor clienți
Site-ul vă va ajuta, nu doar să majorați loialitatea clienților existenți, dar și să atrageți noi potențiali clienți.
2.
Reducerea costurilor de publicitate
You will not need to buy advertising because your website is the best advertising for your products and services.
3.
Simplificarea procesului de vînzări
Toate informațiile necesare clienții Dvs. o vor putea obține pe site: preț, servicii, orele de serviciu. Și, în mod indepedent, să vă contacteze pentru realizarea cumpărăturii.
4.
De optimizare a timpului personal
Optimizarea timpului de lucru al angajaților și serviciul de lucru cu clienții.
5.
Feedback cu clenți
Puteți fi mereu în contact cu clienții, care vor îmbunătăți semnificativ deservirea.

DE CE DEPINDE PRETURI SITE?

PRINCIPALII FACTORI CE INFLUENȚEAZĂ CREAREA SITE-ULUI

Scopul creării site-ului și menirea acestuia
Site-ul carte de vizită va costa mult mai puțin, decît preturi site corporativ masiv. Numărul de module. Fiecare modul poate cauza la preturi site-uri. Totul depinde de greutatea acestuia și, în rezultat final, de numărul acestora.
Numărul de module
Fiecare poate influența asupra pret site. Totul depinde de greutatea acestuia și, în rezultat final, de numărul acestora.
Urgența creării site-ului
Dacă Dvs. doriți site-ul peste o săptămînă sau peste o zi, atunci va fi necesar de implicat un număr mare de angajați și pret site web va fi mai mare.
Termeni și condiții suplimentare ale clientului
Dacă Dvs. doriți ca site-ul să aibă o funcționalitate neobișnuită.

SPECIALIȘTII IMPLICAȚI ÎN CREAREA SITE-URILOR

Analitic
Analiticul analizează piața, concurenții și caută metode de creare a unui produs original.
Managerul pe proiecte
Managerul pe proiecte și analiticul elaborează planul de lucru și determină structura viitorului proiect.
Proiectantul
Proiectantul crează macheta, ce permite să vedeți cum va arăta site-ul Dvs.
Design-erul
Crearea design-ului unic, corespunzător cerințelor publicului țintă.
Design-erul tehnic și programatorul
Producerea layout-ului de tip cross browser și realizarea părții de programare.
Testerul
Identificarea și corectarea erorilor înainte de a lansa site-ul.
Acum, uitați-vă la lista de experți, încă odată, care vă vor crea site-ul Dvs. și gîndiți-vă - sunteți gata să vă refuzați de cel puțin de unul dintre ei? Acești experți lucrează în biroul nostru și primesc un salariul decent. Noi apreciem profesionalismul și lucrul bun al acestora, din acest motiv, nu dorim, ca ei să treacă la concurenți la un salariu mult mai mare, dar să continue să bucure clienții noștri prin crearea proectelor deosebite și de succes.

RECENZIA DIRECTORULUI GENERAL «HYUNDAI»

Veceaslav Gheorghiev
«Pacific Motors Moldova»
Suntem bucuroși de o colaborare atît de fructuoasă și un nivel atît de înalt al serviciilor Dvs. Cu siguranță, nu vă este ușor cu astfel de clienți exigenți precum noi, dar voi ați creat un site, care în totalitate corespunde dorințelor noastre. Tindem spre formarea parteneriatelor pe termen lung cu clienții noștri, așa că încercăm să depunem tot efortul pentru ca clienții să rămînă mulțumiți de rezultatul final.
Noi propunem crearea de site preț de la 349€. După luarea în calcul al tuturor dorințelor clientului, noi vom putea numi prețuri site-uri exacte a proiectului. Web – studio «Studio Webmaster» este un sunținător al relațiilor corecte și transparente cu clienții. Noi iubim lucrul nostru și ne-am deprins să îl facem calitativ.
Dacă Dvs. doriți să primiți un produs de calitate care să corespundă tuturor cerințelor Dvs., atunci vă recomandăm să examinați cu atenție portofoliu nostru, pentru a vă convinge în profesionalismul angajaților și prezența experienței necesare în această sferă. Asupra prețuri site acordați atenție în ultimul rînd, desigur dacă pentru Dvs. acesta nu reprezintă factorul determinant.
Ecaterina
Șeful departamentului de vînzări
Apreciați articolul:
Clasament4.95 |  31 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster