De ce depinde costul unui site în Chișinău, Moldova?

DE CE DEPINDE COSTUL DEZVOLTĂRII SITE-URILOR

Din ce se formează costul site-urilor web, și de ce multe studii nu indică prețurile serviciilor sale în lista de prețuri, ne-a povestit conducătorul departamentului de vînzări Studio Webmaster Ecaterina.
Deseori ne confuntăm cu întrebarea, de ce crearea site-urilor web la Dvs. costă mai ieftin sau mai scump , decît la alții, și este destul de greu să răspundem la această întrebare. Să încercăm să înțelegem, din ce se formează prețul site-ului, de ce totuși este greu să răspundeți la această, aparent simplă.
Ecaterina
Șeful departamentului de vînzări

COSTUL SITE-URILOR DEPINDE DE MULȚI FACTORI

MOMENTELE DE BAZĂ, CE FORMEAZĂ COSTUL DEZVOLTĂRII SITE-URILOR

Complexitatea software-ului
Analiza pieții și a concurenților
Complexitatea și unicitatea design-ului
Numărul de module și versiuni lingvistice
Testarea proiectului

Costul dezvoltării site-ului- raportul procentual

Costul de dezvoltare a site-uri

AVANATAJELE PROIECTĂRII SITE-URILOR ÎN STUDIO WEBMASTER

Suntem axați pe rezultat și mereu atingem scopurile propuse.
Noi oferim întreg spectru de servicii din domeniul IT.
Costul proiectării site-ului plăcut va uimi pe fiecare client.
Dacă Dvs. comandați site-ul în compania, care deja se ocupă de mulți ani de proiectare, atunci și costul va fi mai mare, decît la colegii neexperimentați, căci înaite de a aprecia un proiect specialiștii minuțios analizează afacerea Dvs., ascultă dorințele și formează planul de lucru. Amatorii inițial pot subestima complexitatea proiectului și să reducă costul, care ulterior, va avea impact asupra termenilor de finalizare a proiectului și prețul final. Din acest motiv, absolut unul și același proiect se poate deosebi mult după preț. Dacă proiectul a fost inițial evaluat în mod adecvat și s-au format corect sarcinile tehnice, atunci prețul acestuia va fi aproximativ egal oriunde nu îl veți comanda. Însă rezultatele vor fi total diferite. Studio Webmaster atent se atîrnă față de toți clienții săi și este responsabil asupra lucrului său, din acest motiv toți clienții noștri mereu vor rămîne mulțumiți de costul proiectului și ce-i cel mai important- de rezultat.
Semion
Șeful departamentului Web
Apreciați articolul:
Clasament4.65 |  86 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster