Cum să alegem corect un studiou de creare a site-urilor?

Nu știți cum să alegeți? Noi vă vom ajuta!

Promovarea site-ului este un aspect important în succesul site-ului. Doriți ca site-ul dvs. să vîndă, dar nu știți cum să faceți aceasta? Un număr uriaș de blog-uri seo, forumuri și alte resurse sunt dedicate promovării site-urilor, însă nu toate sunt bune. Prin urmare, de multe ori persoana care a citit aceste informații crede că poate face față promovării site-ului de sinestătător. Cu toate acestea, chiar și cunoștințele de bază în SEO nu vă garantează succesul! Echipa noastră de profesioniști analizează în mod constant politicile și instrumentele sale de lucru, ținînd cont de schimbările și inovațiile motoarelor de căutare, precum și de cele mai recente tendințe globale.
Numărul de companii IT a crescut semnificativ în ultimii ani, iar multe dintre ele oferă crearea site-ului, aplicații mobile în cel mai scurt timp posibil și la un cost minim. Atunci se pune întrebarea, cît de calitativă este munca? În scopul de a obține un produs care satisface nevoile dumneavoastră, nu trebuie să dați greș în alegerea unui contractor. Iar pentru acest lucru, este necesar să se acorde atenție la următoarele puncte:
Vadim Barkov
Director general Studio Webmaster

10 puncte principale la care trebuie să fim atenți în alegerea unui web studiou

Site-ul companiei
Site-ul studioului web — este reprezentanta ei, nivelul de dezvoltare și posibilitatea de a se lăuda cu succesele ei, precum și de a comunica toate informațiile necesare.
Adresa de facto și biroul
La etapa de pregătire și discuție despre proiect, veți dori personal să discutați toate detaliile. În plus, existența unui birou vorbește despre soliditatea companiei.
Contractul privind furnizarea serviciilor
Înregistrarea juridică a tranzacției, vă protejează de contractori necinstiți care nu vor efectua lucrările în perioada de timp specificată, sau nu vor efectua lucrările în general.
Sarcina tehnică și interactivitatea
Descrierea detaliată a structurii și funcțiilor. Pe baza acestui document se realizează predarea în funcțiune a proiectului. Veți ști exact pentru ce au fost cheltuiți banii.
Personal calificat
Asigurați-vă că compania are un număr suficient de angajați calificați și fiecare se ocupă cu lucrul său.
Software licențiat
În acest caz, este vorba despre un sistem de management al conținutului, care facilitează munca și ajută în economisirea timpului. Noi oferim Isti CMS-ul nostru , care a fost dezvoltat și în mod constant îmbunătățit de către programatorii noștri.
Asistența și întreținerea site-ului
Orice resurs lucrător are nevoie de actualizare constantă; dacă cu sarcini de completare a site-ului se poate isprăvi oricine, păi cu monitorizarea stării de lucru a site-ului se poate ocupa doar un specialist calificat.
Domeniu și Găzduire
Este foarte convenabil atunci cînd compania, pe lîngă alte servicii oferă nume de domenii și găzduire. Nu va trebui să căutați un furnizor terț și să plătiți pentru servicii suplimentare de deservire a site-ulului.
Promovarea site-ului
Site-ul — este o platformă de publicitate la îndemână, prin care puteți promova serviciile și produsele online. Companiile profesionale întotdeauna oferă servicii pentru crearea și promovarea în continuare a site-ului.
Reputație
Portofoliul este una dintre cele mai importante componente ale unei companii de încredere, iar ei sunt fericiți să vi-l ofere. Uități-vă la portofoliu și comentariile clienților, și numai după aceasta decide-ți dacă ve-ți contacta această companie.

Aveți nevoie de un studiou web care va fi sigur și vă va ajuta să faceți bani!

Noi oferim servicii de calitate,fapt pentru care nu suntem pe placul concurenților, dar ne respectă clienții.
Suntem mereu de partea clienților noștri și depunem efort pentru ca face fiecare dolar cheltuit de client să aducă de două ori mai mult profit.
Puteți continua să cautați mai departe un web studiou, sau puteți apela + (373) 60-10-6666 și să discutați despre modul de a face mai mulți bani!

Haideți să coopereze!

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Apreciați articolul:
Clasament4.63 |  30 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster