Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Crearea unui site web - costul

Crearea unui site web - costul

Lăsați o cerere
Danieli Merencova Merencova Danieli
Дата Публикации: 14.03.2016
clasament 4.46 Оценки: 11
Fiecare proprietar al unei afaceri de succes, care a petrecut mult timp și a depus efort în reușita afacerii sale, este conștient de faptul că crearea site-ului trebuie încredințată unor profesioniști. Noi înțelegem pe deplin cît de mult prețuiesc timpul antreprenorii, de aceea noi oferim clienților crearea site-ului web la cheie. Acesta este un serviciu foarte popular, pentru că oamenii care prețuiesc timpul doresc să obțină întreaga gamă de servicii pentru dezvoltarea site-ului într-un singur loc.
Studio Webmaster deja în decurs de mult timp se ocupă cu crearea site-ului la cheie. În tot acest timp, am finalizat cu succes un număr impunător de proiecte mici și mari. Dezvoltîndu-ne în mod constant, utilizăm experiența acumulată în noile noastre proiecte, combinînd noile tehnologii. Site-urile noastre la cheie întotdeauna sunt gata de lucru.
 
Crearea site-urilor la cheie înseamnă:
Design și redactare tehnică
Alegerea domen-ului și a hosting-ului
Choosing domain anв hosting
Lansarea site-ului finalizat
 
Crearea site-ului la cheie înseamnă a oferi clientului, un site care se află în stare de funcționare. Conținutul de calitate – este expunerea informației interesantă și utilă, cu numărul necesar de cuvinte cheie. Acest lucru ajută în optimizarea mai rapidă, precum și accelerarea procesului de promovare. În rețeaua Internet există o mulțime de site-uri care nu au un conținut de text. Aceasta este o mare greșeală, pentru că un site similar, chiar și cu un design deosebit, nu va fi capabil să ajungă în top. El fie nu va prezenta interes pentru vizitatori, sau pur și simplu nu îl vor putea găsi.
 
Avantajele creării site-ului la cheie
 
Economie de timp
 
Preț accesibil
 
 
Public țintă larg
 
Servicii de administrare
 
 
Pachet de servicii deplin
 
Publicitate ieftină
 
Feedback
 
Este foarte important ca toate descrierile produselor și serviciilor să fie maxim de exacte și ușor de înțeles. Navigarea ușoară și interfața intuitivă ajută utilizatorii să găsească rapid, ceea ce caută pe site. Dacă făcînd click de 2-3 ori, clientul nu găsește informația care îl interesează, el va părăsi site-ul și va pleca la concurenți.
 

Studio Webmaster crează site-uri web la cheie eficiente de orice complexitate, conținut și configurare:

Portaluri corporative
ite-carte de vizită
Web-magazine
Landing-uri
 

Lucrînd cu noi înseamnă:

Sinecost minim de creare și întreținere a site-ului
 
Termeni restrînși de realizare a comenzii
 
Simplitate în administrarea site-ului
 
 

Cît costă crearea unui site web?

Mulți clienți ar putea fi interesați de cît de mult costă un site web. Înțelegerea acestei părți a creării profesionale a web site-ului depinde de un singur factor. Acest aspect este legat de faptul că crearea site-ului - este un proiect unic, care este realizat de la prima schiță pînă la întreținerea sistemului deja creat după lansare. Specialiștii Webmaster Studio crează resurse de orice complexitate la cel mai înalt nivel. Costul variază în dependență de funcționalitatea și complexitatea proiectului pe care clientul îl alege. Răspuns exact la întrebare.
 
costul siteului
 
 
Proiectele noastre funcționează cu succes și obțin rezultate bune. Clienții noștri sunt din sfere diferite, din diferite părți ale lumii. Cea mai bună soluție pentru afacerea dvs. este un site web la cheie la Studio Webmaster. Vom crea un site de calitate și îi vom da viață. O informare aprofundată privind gestionarea site-urilor și a conținutului, vă va permite auto-monitorizarea resursului personal.
Semion
Șef departament al proiectelor WEB
 

Cum pute-ți comanda un site la cheie

1
Sunați
 
+(373) 60-10-6666
 
2
Scrieți-ne
 
info@webmaster.md
 
3
Plsați
fără îndoială chiar acum
Online comandă, rapid,
simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron costin 15/1