Cum experiența utilizatorilor, conținutul și uzabilitatea site-ului influențează promovarea lui în motoarele de căutare?

Astăzi, crearea unui site poati fi practic, comandatp în orice companie. Totodată, fiecare antreprenor este cointeresat de faptul,ca site-ul să fie de succes și să vîndă.
De ce este nevoie pentru ca site-ul să devină unul de succes?
Uzabilitatea
Design calitativ
Conținut unic
Cod corect

Uzabilitatea site-urilor include în sine:

1
flexibilitate
2
conformitatea continutului
3
navigarea
4
eliminarea erorilor
5
eficacitatea
6
simplitatea
7
feedback-ul

Ce înseamnă uzabilitate?

Înțelegerea conceputului de uzabilitate reprezintă comoditatea obiectului pentru scopuri declarate. Însă, în sfera tehnologiilor informaționale uzabilitatea reprezintă comoditatea utilizării site-ului. Întrucît motoarele de căutare determină starea site-ului după modul percepției site-ului de către utilizatori, majoritatea companiilor acordă uzabilității o importanță foarte mare.
O structură a site-ului atent gîndită și comodă pentru utilizatori, poate mări semnificativ conversia. Uzabilitatea site-ului trebuie gîndită înca la etapa de proiectare, pentru ca în viitor să nu apară nevoia revizuirii întregului proiect.

Asupra ce influențează uzabilitatea

Ați intrat pe site – disponibilitatea
Ați evaluat site-ul: design, tematica, navigarea
Ați găsit informația: conținutul, interacțiunea, aspectul
Ați trecut pe link
Cu toate acestea, pentru un site de succes nu este suficient, ca utilizatorul să intre pe site și să găsească ceea ce căuta. Este necesar ca vizitatorul să devină interesat și sp rămînă pe site.Pentru aceasta trebuie să avem grijă ca site-ul să dispună de un conținut interesant și calitativ.
Design-ul site-ului
O parte integrantă a unui site de succes este design-ul acestuia. Combinația de culori, luarea în considerare a ultimelor tendințe și distribuirea corectă a spațiului influențează la percepția site-ului de către utilizatori. Dacă culorile vor fi prea luminoase, unele elemente vor atîrna asupra celorlalte, și textul se va amesteca cu fundalul, vizitatorul foarte repede va părăsi acest site.
Codul de programare
Dat fiind faptul,că simplii utilizatori nu au o nici o idee despre ce se ascunde în interiorul site-ului și cum acesta funcționeaza, ei sunt doar cointeresați ca totul să funcționeze. Inițial, un cod scris cu un minim de greșeli poate reduce timpul de construcție și poate îmbunătăți percepția utilizatorilor. Cînd toate părțile site-ului interacționează perfect între ele, atunci și vizitatorul site-ului se simte confortabil.

Componentele unui conținut de succes

Date semnificative și sigure
Stilul design-ului și lizibilitatea
Plasarea și optimizarea
Socializare și comunicare
Uzabilitatea site-ului joacă un rol important în promovarea acestuia.Cu toate acestea, indentificarea impactului anumitor tehnici de uzabilitate în orice poziție a site-ului de care sunteți cointeresat în motoaree de căutare, la acest moment poate părea semnificativ dificil. Uzabilitatea – este un set individual de măsuri de îmbunătățire a site-ului. Sunt toate șansele, că site-ul va fi mai sus în top decît concurenții săi, dacă pe el va fi un coș comod, motor de căutare și navigare clară.

Заказать юзабилити сайта

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plsați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Testînd uzabilitatea site-ului, identificăm erori și propunem soluționarea corectă a problemei, la fel, cu o exactitate concluzionăm dacă într-adevăr design-ul site-ului este comod pentru utilizator.
Alexandr
Șeful Departamentului de testare
Apreciați articolul:
Clasament4.90 |  28 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster