Design de etichete de la firma de publicitate - subtilități importante

Ambalajul este important, precum și produsul. Uneori, chiar mai important.
Jack Trout

 

 

Este dovedit faptul că alegerea cumpărătorului este afectată foarte mult de designul etichetei. De obicei cumpărătorul decide să achiziționeze bunuri într-o chestiune de secunde. De aceea, designul etichetei este atât de important.

Eticheta oferă atractivitatea produselor și creează o atitudine pozitivă față de ea. De înaltă calitate, elegant, designul etichetei gîndit pînă la cele mai mici detalii - cel mai important instrument în publicitate și marketing. Numai în acest fel puteți trezi interes fațăde produsul dvs., pe piață supraglomerată.

Design de etichete

Designul etichetei joacă un rol important pentru stilul companiei și promovarea produsului, în general. Prin eticheta se creiază impresia despre produs și producător în sine. Impersonal, ce nu presupune nimic nou, nu este îndreptat spre public, eticheta standard, poate provoca efectul invers - îndepărtarea clienților. În timp ce lucrurile noi și originale se întipăresc, pe viitor sunt asociate cu calitate.

Designerii nostri au grijă ca produsele dvs. Să arate mai atractiv pentru clienți, iar aspectul exterior să se diferențieze de concurență. Creare etichetelor de calitate ,necesită o abordare artistică de înaltă calitate și necesită abilități profesionale. Este un proces creativ în care trebuie să se țină seama nu numai de scopul etichetei, dar, de asemenea, să folosească elemente de identitate corporativă, care contribuie la formarea din potențiali consumatori în fanii brandului.

Crearea etichetei include mai multe etape, începând cu verificarea parametrilor tehnici (dimensiune, formă, etc) pentru viitoarea etichetă, realizarea designului etichetei,imprimare și procesarea post-imprimare pentru a le da un aspect finit.

Comandînd o etichetă în compania noastră, puteți fi siguri de rezultat! Vom luăm în considerare toate subtilitățile procesului, eticheta să fie de efect și originalitate conceptuală, ceea ce va afecta cu siguranță pozitiv imaginea companiei dumneavoastră.

comandați
Apreciați articolul:
Clasament4.89 |  50 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster