Site de la zero

Printre numărul enorm de utilizatori ai rețelei, sunt mulți doritori care ar dori să aibă un site propriu. Fiecare doritor își urmărește propriile obiective. Cineva dorește să creeze un site carte de vizită, un site care este compus din câteva pagini, care descrie clar persoana sau serviciile care oferă, cineva dorește să aibă blog propriu, iar cineva - de a crea un magazin online complet. Cu fiecare an, a construi o pagină web devine mai ușor. La aceasta contribuie o cantitate mare de servicii, care oferă posibilitatea de a crea un site desinestătător. Așa fel site-uri constructori oferă utilizatorului un set de instrumente, care intuitiv sunt înțelese, cu ajutorul cărora acesta ar putea să creeze un site propriu. Desigur, este necesar de avut un set minim de cunoștințe pentru a construi, însă în cazul dat vă va ajuta atotputernicul Internet. Un număr enorm de lecții, tutoriale și instrucțiuni pas cu pas, care se află în disponibilitate gratis, vă vor ajuta să creați pagină web.

 

Cum de a crea un site web de la zero

Desigur, fără cunoștințe CSS, HTML și CSS este greu de obținut un rezultat, însă, pentru utilizatorii începători nu este obligatoriu. Cunoștințele teoretice pot fi lăsate la o parte, și de început direct la practică. De creat pagină proprie repede și calitativ e foarte simplu. Întotdeauna se poate de reușit de studiat tehnologiile menționate mai sus, dar cea mai bună învățătură este practica. De aceea, teoria poate fi lăsată deoparte, de înarmat cu constructor de site-uri și de început a proiecta pagina web.  

 

Constructoare de site-uri.

Așa tipuri de servicii ideal se vor potrivi pentru novice, care nu se pricep la crearea siteurilor. Constructorii vă vor ajuta să acumulați cunoștințe despre crearea site-urilor, veți înțelege cum funcționează una sau altă sistemă, fără a vă cufunda în limbajele de programare. 

Să analizăm cele mai populare sisteme CMS, care vor ajuta la crearea serviciului dumneavoastră.

platforma weeble constructor de site-ul

Platforma Weebly vă va ajuta să creați un site complet și ceva mai mult decât un blog/ Weebly oferă o interfață comodă, care poate să mențină slideshow, audio, fișiere video și integrare de carduri. În afară de aceasta, cu ajutorul Weebly, puteți de ales domeniu de nivelul2 site.weebly.com (net/ru ...), puteți să atașați scripturi gata în pagini (CSS și codul HTML). Așa funcție va lărgi funcționalitatea site-ului dumneavoastră și veți putea ușor să operați cu content. Pentru începători va fi funcția comodă Drag and Drop - ușor de creat site-uri cu metoda „apucă și aruncă”.

drag n drop weebly. Crearea unui site de la zero.

La alegere vi se va oferi mai mult de 100 de teme concepute pentru proiectarea site-ului.  Suport tehnic de înaltă calitate și la timp al serviciului Weebly întotdeauna vă va ajuta cu promptitudine de a rezolva problema apărută. Editorul de imagine încorporat va permite convertirea imaginilor după dorința dumneavoastră, iar lipsa publicității obligatorie nu va irita utilizatorii dvs.. 

Aceasta sunt doar câteva posibilități de bază, care oferă Weebly clienților săi. Acest serviciu - o soluție ideală pentru începători, care doresc să-și creeze primul site. 

Încă un constructor comod și cunoscut este CMS Wordpress. Despre acesta ați auzit nu numai o dată, ceea ce spune de popularitatea acestuia. Prin ce s-a recomandat Wordpress? În primul rând, este simplitatea și ușurința configurării inițiale și instalării. Printre nenumărate modele veți găsi anume cea care vi se va potrivi. Un număr mare de resurse dedicate Wordpress vă va permite să îmbunătățiți de fiecare dată cunoștințele despre acest CMS. Administrarea site-ului pe acest motor este convenabil și clar la nivel intuitiv, iar la anumite competențe veți fi capabili de a proiecta un site web de orice tip. Simplitatea și ușurință în utilizare — principalul avantaj atât pentru începători, cât și pentru utilizatori, care se ocupă de crearea de site-urilor de mai mult timp. Proiectând site-ul, nu e nevoie de făcut griji cu privire la menținerea și completarea acestuia cu content. Motorul este potrivit pentru crearea blog-urilor, site-urilor știri - servicii cu informații care se adaugă în mod continuu. La necesitate, funcționalitatea se extinde prin adăugarea plug-in-urilor speciale și addonuri. 

Cu toate acestea, în ciuda avantajelor de crearea site-urilor bazate pe CMS enumerate anterior, există și o serie de dezavantaje evidente, care nu vă vor permite de a ajunge la rezultatele necesare. Serviciul limitat până la imposibil, cu siguranță, va fi ușor de învățat, dar site-ul dvs. va rămâne la un nivel destul de scăzut. Printre altele, vă veți confrunta cu o încărcare mare asupra serverului, atunci când chiar și traficul este destul de jos. Conflictele permanente dintre plug-in-uri vă vor irita, iar pentru o funcționare bună a site-ului, veți avea nevoie de cantitate mare  de suplimente. Site-ul web, creat pe CMS, de obicei, este dificil a fi monetizat. De aceea, dacă doriți să creați un site web pentru afacerea dvs. sau să câștigați cu ajutorul acestuia, atunci veți ai nevoie de un site creat de către profesioniști și experți în acest domeniu. 
 

comandați
Apreciați articolul:
Clasament4.73 |  7 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster