Sisteme de management al conținutului

Sistemul de administrare al conținutului? Ați auzit ceva asemărător dar să răspundeți sigur ce este CMS, Dvs. nu veți putea. Noi am pregătit pentru Dvs. un grafic informativ pe tema Sistemul de Administrare al Conținutului, care, sperăm noi, va fi informativ și util. Datorită acestuia Dvs. într-o formă ușoară și accesibilă, veți face cunoștință cu ceea ce prezintă CMS, ce tipuri ale sistemei există, precum și mulți factori interesanți.
sistem de management al conținutului

CE ESTE CMS?

Ai auzit, probabil, mai mult decât o dată, că site-ul funcționează pe sistema CMS. Dar Dvs. știți ce înseamnă acest fapt? Inițial, site-urile au fost create într-un simplu editor HTML, și orice modificări trebuiau efectuate în mod direct în cod și cu ajutorul unui programator. Crearea de CMS a fost un progres real. Content Management System -este un sistem proiectat pentru gestionarea site-ului și editarea conținutului său. Multumita CMS, oricine care nu are aptitudini de programare, poate introduce orice modificări în conținutul site-ului.

AVANTAJELE CREĂRII SITE-ULUI PE BAZA CMS

  • În timpul poriectării site-ul pe baza sistemei CMS, Dvs. cheltuiți bani doar pentru cumpărarea sistemului de management al conținutului. Lucrul în continuare cu site-ul prin intermediul CMS nu necesită nici o investiție.
  • Veți fi capabil singur să vă ocupați de acompanierea site-ului Dvs. Nu va fi necesar să învățați limbajul HTML și limbajele de programare. Cu sistemul de management al conținutului, veți fi capabil singur să modificați continutul site-ului, adăugați titluri, imagini și text.
  • Distincția tipurilor de accese, permite ca asupra site-ului să lucreze mai multe persoane simultan. Aveți posibilitatea să editați conținutul de oriunde în lume.

CMS UNIC- DRUMUL SPRE SUCCES!

Compania Studio Webmaster vă propune propria dezvoltare: ISTI CMS. CMS-ul unic pentru site vă va ajuta să optimizați procesele de afaceri, va proteja datele Dvs. de spargeri și va contribui la desfășurarea eficientă a conducerii afacerii.

AVANTAJELE DE BAZĂ ISTI CMS

O interfață simplă și comodă
Cea mai mare viteză de lucru
Nivel maxim de securitate
Dezvoltare unică

DORIȚI SĂ COMANDAȚI SITE-UL PE BAZA ISTI CMS

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Sistema comercială de management al conținutului este orientată mai mult spre nevoile utilizatorului, decît gratuită. Pe lingă faptul că sistemele unice CMS au de obicei o interfață simplă și înțeleasă, ea este mult mai sigură decît sistemele CMS gratuite. Care este motivul? Prin aceea că, la dezvoltarea sistemei comerciale CMS i-a parte o întreagă echipă de specialiști: arhitecți, dezvoltatori, testeri, design-eri. Aceasta estu un produs web complet.
Simion
Șef departament Web dezvoltare
Apreciați articolul:
Clasament4.62 |  30 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster