Mituri si adevaruri despre promovarea site-urilor, instrumente de promovare online

Cinci mituri răspîndite despre SEO

Promovarea site-ulului este mai complicată decît pare

Optimizarea motorului de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un serviciu necesar pentru practic orice antreprenor, care are un site web și vrea să-l facă profitabil. Potrivit unora, serviciul este unul dubios, chiar și dar instrumente de promovare no oferă garanții. Mai mult decît atît, va trebui să face-ți o plată în avans și să plătiți suplimentar pentru tot timpul în care vor fi utilizate instrumente de promovare online. Toate acestea îi resping pe clienți. Dar, dacă vom face o analogie a serviciilor de promovare și a unui abonament la un club de fitness, totul devine mult mai clar și mai ușor de înțeles.
De exemplu, cumpărați un abonament pentru o lună la un club de fitness. Doriți să obțineți anumite rezultate: să crește-ți masa musculară și să pierdeți în greutate. Antrenorul vă oferă recomandări, vă spune că primele rezultate se pot vedea doar într-o lună și jumătate. Și știți foarte bine că nu veți obține ceea ce doriți după primul antrenament, deoarece trebuie să vă antrenați în mod sistematic și apoi să menține-ți rezultatul obținut. Dar dvs. plătiți abonamentul și apoi în fiecare lună cumpărați unul nou. În plus, majoritatea oamenilor sunt conștienți de faptul că, fără ajutorul unui antrenor profesionist, este puțin probabil să obțină un rezultat, chiar dacă vor mînca tone de hrană pentru sportivi și se vor antrena în fiecare zi. Cu toate acestea, din păcate referito la SEO nu există o astfel de asociere. Atucni când clientul oferă servicii SEO el dorește rezultate rapide fără a investi bani mulți. Și aceasta este doar o altă concepție greșită privind instrumente de promovare. Acum vom analiza principalele mituri despre SEO.

CINCI MITURI RĂSPÎNDITE ÎN PROMOVAREA SITE-URILOR

Cele mai frecvente mituri despre SEO

1
Mulți cred că instrumente de promovare sunt foarte rapide, astfel încît așteaptă rezultate instantanee. Cu toate acestea, asta nu se va întîmpla. Promovarea - este un lucru complex, care se realizează într-o perioadă lungă de timp.
2
Oamenii care nu au cunoștiințe în domeniul de SEO promovare, sunt convinși că, pentru a promova site-ul trebuie doar optimizate textele. Desigur noi nu putem spune că acest lucru nu este un element important de instrumente de promovare online, dar cu siguranță nu singurul.
3
Există o concepție greșită că, cu cît este mai mare nucleul semantic, cu atît este mai bine. Cu toate acestea, important este nu cantitatea de fraze cheie ci calitatea acestora. Frazele cheie ar trebui să fie relevante.
4
În mod surprinzător, clienții cred că există o soluție pentru a aduce site-ul în top. În domeniul promovării nu poate exista nici o garanție. Motorul de căutare se comportă imprevizibil, și putem anticipa acțiunile sale, dar nu putem garanta.
5
Foarte des, oamenii citind articole pe internet despre SEO, decid să nu apeleze la ajutorul profesioniștilor, și hotărăsc să își promoveze site-ul de sinestătător. Este atît de simplu, și banii pot fi economisiți. Cu toate acestea, în realitate totul este mult mai complicat.
În cele din urmă, aș dori să spun că toată lumea ar trebui să facă ceea ce știe. La urma urmei, dacă aveți nevoie să schimbați cablul, atunci veți suna un electrician,dar nu vă veți ocupa de asta personal. Deci, dacă aveți nevoie de promovarea site-ului, cel mai bine este să apelați profesioniștii pentru a vă ajuta și a vă crește profiturile. Ne confruntăm cu faptul că, după câteva luni de chin și de muncă inutilă, unii hotărăsc să se adreseze specialiștilor. Și se invinuiesc pentru lăcomie, bani și clienți pierduți.
Elena
Șef departament SEO
Apreciați articolul:
Clasament4.79 |  32 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster