Factori de ranking - de la ce depinde poziții în căutarea de rezultate

Potrivit agenției Searchmetrics factori de ranking au fost modificate în mod semnificativ. Cele mai recente actualizări a algoritmilor de căutare din Google au schimbat abordarea pentru clasificarea paginilor. Incepand de acum, conținutul a devenit criteriul principal în evaluarea site-ului. Această tendință se dezvolta foarte rapid și produce influenta mare fața de diferite aspecte importante. Searchmetrics a realizat testele menționate la importanța factorilor care influențează poziții în rezultatele de căutare. Ei au declarat următoarele motive importante pentru clasificarea site-lor in Google.

FACTORI DE CLASAMENT - CRITERII DE BAZA

factori de clasament
1.
Design adaptiv
Cea mai mare parte a utilizatorilor web din întreaga lume folosește Internetul prin intermediul dispozitivelor mobile. Prin urmare, în acest an, Google a introdus un nou algoritm care reduce pozițiile pentru site care nu au versiune mobilă. Astăzi, absolut toate site din TOP 10 au versiuni mobile.
2.
Elemente interactive
Google apreciează site-uri cu navigare bună și diferite elemente interactive. Aici putem vorbi despre diferite butoane, formulare pentru feedback-ul și alte mijloace pentru a face o pagină fiind mai la îndemână și intuitivă.
3.
Link-uri interne
Link-uri dintre pagini din interiorul site-ului joaca un rol foarte mare în clasamentul paginilor. Acesta oferă o mare posibilitate de a găsi cu ușurință toate informațiile necesare în interiorul site-ului. Link-uri trebuie să aibă o formă corectă și trebuie să arate o direcție clară pentru fiecare utilizator.
4.
Conținut vizual
Site-ul dvs trebuie să aibă cât mai mult conținut vizual, deoarece aceasta va ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine subiectul paginii.
5.
Structurarea corecta
Texte și articolele trebuie sa fie corect plasate pe paginile site-ului. Acesta trebuie să aibă titluri, subtitluri, liste marcate și multe altele. Doar o parte de bază conținutul site-ului sau să fie doar o parte din meniu sau de navigare. Informații, postate în ordine speciala contrubuie la înțelegerea și atractivitatea site-ului.

FACTORI DE CLASAMENT: ECHIPA NOASTRĂ ȘTIE CUM TREBUIE FI PROMOVAT SITE-UL DVS ÎN TOP 10!

factori de clasament
VREȚI SĂ OBȚINEȚI POZIȚII DE TOP? ALEGEȚI STUDIO WEBMASTER!
Avem o întreagă echipa de specialisti SEO
Activăm în domeniul promovării de 8 ani
Avem o abordare unică referitor de rezolvarea problemelor
Știm totul despre SEO și chiar mai mult!

Vom promova site-ul Dvs in Top!

1
Sunați
+(373) 60-90-5555
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Desigur, în acest articol am enumerat nu toți factorii de clasament. Există o mulțime de factori ranking și este destul de imposibil să luăm în considerare toate acestea în timp ce lucra cu site-ul. Cu toate acestea, dacă veți construi un sistem eficient de strategie individuală, Veți obține un site web unde utilizatorii vor găsi destul de sigur că informațiile de care sunt interesați. Un site care place atât utilizatorii, cât și motoarele de căutare, garantat va fi plasat de cître motoarele de căutare pe cele mai înalte poziții. Vreți să obțineți un rang înalt în rezultatele de căutare? Contactați Studio Webmaster și obțineți mai multe detalii despre serviciile noastre!
Elena
Șefa secției de promovare
Apreciați articolul:
Clasament4.95 |  21 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster