Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Case-uri
  4. Ce este promovarea SEO și de ce aveți nevoie de ea?

Ce este promovarea SEO și de ce aveți nevoie de ea?

Lăsați o cerere
Vadim Barkov Barkov Vadim
Дата Публикации: 19.08.2017
clasament 4.96 Оценки: 24
Pentru a promova un site și a-l ridica în TOP, clientul va avea nevoie de soluții de marketing competente. Aceasta este, în primul rând, optimizarea motorului de căutare, campanii publicitare, Google Adwords, afirmare în rețelele sociale. Acest complex de servicii nu este altceva decât promovarea SEO. Dar să vorbim despre toate astea într-o ordine.
 

Abrevierea SEO

Ce înseamnă asta? Aceasta este prescurtarea expresiei «Search Engine Optimization» (optimizarea motorului de căutare, din engleză) care a apărut în anii 90. În perioada în care se dezvolta Internetul, probleme legate de căutare nu existau la moment. Cu toate acestea, numărul de site-uri a crescut constant, ceea ce a creat o concurență între portalurile cu o temă similară. În acel moment, profesioniștii IT au conștientizat necesitatea de a controla și de a spori importanța paginilor de internet, au încercat să atragă noi vizitatori, au luptat practic pentru atenția publicului. Acest lucru a dat naștere unei științe întregi, cunoscută astăzi drept promovare SEO sau optimizare pentru motoarele de căutare, care are scopul de a îmbunătăți calitatea traficului pe un site web. De atunci, au avut loc schimbări semnificative în procesul de promovare, au fost elaborate noi tehnici, au fost eliminate și modernizate unele trucuri. Cu toate acestea, importanța optimizării motorului de căutare este încă de o importanță primordială.
 
seo
 

Promovarea SEO astăzi

Acest proces este o parte elementară a planului de marketing. Optimizarea motorului de căutare este necesară pentru toți cei care dețin un magazin online, un blog sau un site - ca o «carte de vizită» pentru afacere. Și desigur, este deosebit de important pentru companiile care doresc să-și mărească ratingul, veniturile și care au scopul să sporească numărul de clienți noi, să obțină un "teritoriu" semnificativ în rețea.
 

Care sunt avantajele promovării SEO pentru site-ul dvs? Este necesar de menționat:

  • trafic mai intens;
  • nivel ridicat de conversie;
  • apariția portalului web pe prima pagină a motoarelor de căutare populare, în TOP;
  • creșterea încrederii în afacerea dvs;
  • fluxul zilnic de potențiali clienți;
  • publicitate competentă.
 
 
Optimizarea poate fi atât externă, cât și internă. Totuși, este foarte important ca procesul să fie încredințat profesioniștilor adevărați. Mulți oameni cred că pentru a obține rezultatul dorit, nu este nevoie de multe eforturi. Dar acest lucru nu este chiar așa... Procesul, dacă este neglijat, va rezulta foarte rapid consecința, ca portalul dvs. să fie "îngropat" la marginea Google și Yandex. Aveți nevoie de asta? Nu, desigur! Iar Webmaster Studio nicidecum nu va permite acest lucru. Datorită tehnicilor eficiente de promovare SEO, specialiștii noștri vor ridica rapid compania dvs. printre lideri.
Elena
Șef al departamentului SEO