Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Unde comanda un web site ieftin în Moldova?

Unde comanda un web site ieftin în Moldova?

Lăsați o cerere
Diana Rotari Rotari Diana
Дата Публикации: 28.07.2016
clasament 4.92 Оценки: 23
Unde să comandați site? La un moment dat Dvs. înțelegeți, că aproape toți competitorii Dvs. au site-uri web. Și Dvs. înțelegeți că din acest motiv pierdeți o cota de piață semnificativă, practic dăruiți potențialii clienți concurenților. Și începeți să căutați unde puteți comanda site nu prea scump. Să comandați un site în Moldova nu este dificil, pe teritoriul țătii noastre un număr mare de companii web oferă serviciile sale pentru crearea site-urilor. Dar, de foarte multe ori la noi vin clienți care se atîrnă cu neîncredere față de piața moldovenească. Și ei pot fi înțeleși, de departe nu toți contractorii din țara noastră oferă într-adevăr servicii de înaltă calitate. Unele companii sunt firme efemere, altele nu posedă un profesionalism suficient pentru crearea proiectelor serioase.
 

CARE SUNT PROBLEME CU CARE DESEORI SE ÎNTÎLNESC DORITORII DE A CREA UN SITE ÎN MOLDOVA?

 
Ratarea termenilor de finalizare a proiectelor. Realizatorii întind momentul de dare a proiectelor sub diferite pretexte.
 
 
Lipsa sarcinilor tehnice conduce la faptul că clientul primește un produs complet diferit, de cel ce spera să vadă la început.
 
 
Calitatea slabă a serviciilor. Clientul- este doar client. Deservirea clienților nu este o strategie de marketing.
 
 

NU ȘTIȚI, UNDE SĂ COMANDAȚI SITE ÎN MOLDOVA?

În prezent există jucători pe piața IT, care se referă serios asupra lucrului său și indeplinesc toate condițiile contractului. Să comandați site în Moldova în Studio Webmaster înseamnă să obțineți un produs de înaltă calitate. În spatele Studio Webmaster sunt aproximativ 9 ani de activitate de succes cu companiile moldovenești și internaționale. Suntem sinceri cu clienții noștri și suntem gata să îndeplinim lucrul «pentru ieri».
 

ECHIPA STUDIO WEBMASTER

Echipa Studio Webmaster
 

NOI CREĂM SITE-URI POTRIVITE, CI NU DOAR «CONTOPIM BANII DVS»

 
1.
Analitica
 
Înainte de crearea site-ului web, noi studiem publicul țintă, gusturile și preferințele lui, și creăm un site web, cu o înțelegeră exactă despre ceea ce anume doresc clienții Dvs. potențiali.
2.
Un design modern comercializator
 
Noi înțelegem că design-ul nu trebuie să fie pur și simplu frumos. Noi creăm un site care vinde, orientat spre publicul țintă cu luarea în considerare a tendințelor actuale în design web.
3.
Siguranța
 
Programatorii noștri sunt specialiști de inaltă calificare, mereu urmărind schimbările în domeniul lor de activitate, din acest motiv toate site-urile noastre coexistă tuturor cerințelor W3C și funcționează fără probleme.
4.
Atenție la detalii
 
Foarte des se întîmplă, că, să comandați site nu prea scump înseamnă să primiți un produs de calitate scăzută. O navigare ne înțeleasă sau o plasare incorectă a butonului «comandă» poate provoca daune grave pentru afacerea Dvs. Toate proiectele noastre sunt gîndite pînă la cel mai mic detaliu.
5.
Responsabilitate pentru munca proprie
 
Deseori finalizînd lucrul asupra proiectului companiile medii uită de clienții săi.
 

SĂ COMANDAȚI SITE LA STUDIO WEBMASTER ÎNSEAMNĂ

 
Viteză înaltă de încărcare
 
O interfață simplă și înțeleasă
 
Design original
 
Navigare înțeleasă intuitiv
 
Sistema CMS comodă
 
Afișarea corectă în toate browserele
 
 
SĂ COMANDAȚI SITE ÎN STUDIO WEBMASTER – ESTE CONVENABIL
O gamă completă de servicii – economia timpului
Specialiști competenși- garanșia calității
Semnarea contractului- executarea lucrărilor în termen
Deservire înaltă – grija pentru client
 

NOI IUBIM MUNCA NOASTRĂ ȘI MEREU O REALIZĂM CALITATIV

Comandați site-ul web, care vă va aduce bani
 
 
Încă sunteți cu gîndul la, unde să comandați site? Dar, în acest moment competitorii Dvs., deja interacționează cu clienții Dvs. potențiali. Economisiți săptămîni pentru căutare, pentru că fiecare minută de amînare vă va costa bani.
Simion
Șef departament dezvoltare web