Publicitate pe facebook 10 sfaturi

Publicitate pe facebook este una dintre cele mai populare și eficiente metode de interacțiune între organizațiile comerciale și clienții săi. Astăzi - aceasta este una dintre modalitățile cele mai convenabile pentru promovarea brand-ului. Cu toate că majoritatea funcțiilor sunt gratuite, promovarea paginii Facebook este capabilх să acopere o gamă foarte mare de utilizatori, și anume potențialii cumpărători.
Cu toate acestea, simpla creare a paginii Facebook nu vă va aduce efectul dorit. Trebuie să actualizați constant conținutul, să postați informații interesante și imagini vii și să efectuați multe alte activități, și numai atunci această rețea socială vă va asigura popularitatea și un nivel ridicat al conversiei vizitatorilor în cumpărători. Publicitatea facebook este cel mai puternic instrument de marketing, capabil să promoveze produsele sau serviciile Dvs.
Sunteți interesat în promovare paginei pe Facebook ? Aflați împreună cu noi cele mai bune metode, utilizarea cărora vor garanta grupului Dvs. succes și o număr mare de utilizatori.

PROMOVAREA PAGINII FACEBOOK NECESITĂ ACTIVITATE ÎN REȚEA

Dvs. reprezentați un brand, servicii atractive și multe altele. Ați creat un grup pe Facebook. Ce să faceți în continuare? Dar, în continuare , urmează să mențineți utilizatorii în jurul paginii dvs. Căci, fiecare dintre noutăți vor apărea în banda tuturor abonaților. Iar dacă dvs.creați un conținut interesant, atunci cu siguranță ar trebui să-l faceți vizibil pentru toți.
ÎN CE CONSTĂ ACTIVITATEA GRUPULUI?
Publicarea regulată a știrilor noi
Realizarea tombolelor, concursurilor etc.
Comunicarea cu abonații
Crearea de evenimente interesante, off-line-uri
Invitația abonaților la offline-uri
«Prietenia» cu alte grupuri, schimburi de publicații, acțiuni comune
Actualizări permanente a copertei și emblemelor

PROMOVAREA PAGINII PE FACEBOOK ESTE IMPOSIBILĂ FĂRĂ FOTOGRAFII EXCELENTE

Pagina Dvs. trebuie să fie atractivă și pentru aceasta sunt necesare imagini de calitate. În special, acest lucru se aplică asupra copertei și logo-ul grupului. Coperta trebuie realizată cu luare în considerare a culorilor corporative ale companiei, pentru care se crează grupul. Pe poza principală a grupului se poate scoate în evidență logo-ul companiei. Cu toate acestea, nu este necesar să copiați integral imaginile principale și afișele companiei. Promovare paginei de Facebook - este abilitatea de a construi un dialog informal cu clienții. Aici veți fi nevoit activ să comunicați cu clienții, să glumiți, să oferiți comentarii detaliate și să împărțiți ceea, ce poate fi interesant.
Prin urmare, imaginea logo-ului dvs. poate fi trecut prin mai multe filtre pentru ca acesta să se privească mult mai atractiv pe ecranul Facebook. Acest lucru, la fel se aplică tuturor celorlalte imagini, care vor fi publicate în banda de noutăți al grupului. Probabil, nu veți reuși mereu să creați sau să găsiți conform subiectului, imagini de înaltă calitate HD. Cu toate acestea, în scopul de a preveni greșeala multora este pur și simplu trebuie să ținem minte, că imaginile dispun de o dimensiune standard (Facebook indică dimensiunea înainte de a posta).

Specificații tehnice de promovare a paginilor pe facebook

Creați o adresă originală grupului
Utilizați o opțiune specială în setările rețelei sociale. Grupul de adresă URL obișnuit va conține un set de litere și numere fără sens. Cu toate acestea, Facebook vă permite să modificați adresa utilizând oricare dintre cuvintele cu care vă puteți denumi grupul. Regula principală - ca această adresă să nu fie ocupată deja.
Utilizați instrumentele pentru reducere
Atunci când faceți publicitate pe facebook, publicații pe pagina grupului, nu utilizați link-urile lungi. Există numeroase servicii, care pot reduce link-urile și, prin urmare, publicațiile vor deveni mai atractive și adaptate pentru citire.
Atent completați informația despre pagină
Facebook-ului nu îi sunt pe plac utilizatorii anonimi. Prin urmare, dacă adăugați adresa, numărul de telefon, locația pe o hartă, și multe alte detalii - Facebook cu plăcere vă va afișa la cele mai vizibile poziții în noutăți.
Publicitate Facebook și promovarea paginii pe Facebook - este o oportunitate să vă faceți site-ul principal mult mai popular și să atrageți atenția asupra brand-ul, să vă faceți cafeneaua sau restaurantul popular și deseori discutat. Datorită Facebook-ului, afacerea a căpătat un caracter mai puțin riguros, dar mai productiv.Vă sfătuim să urmăriți sfaturile menționate mai sus pentru aceea ca, Dvs. să aveți rezultate maximale în cele mai scurți termeni. Căci acest fapt într-adevăr este posibil!

Mai jos vă propunem o listă sfaturi, pe care Dvs. trebuie să le respectați pentru promovarea paginii web în FACEBOOK:

Furnizați detalii relevante legate de afacerea dvs.
Interacționați cu publicul
Utilizați imaginile cu stimulare vizuală
Utilizați publicitatea plătită
Făceți-vă ofertele cunoscute
Împărtășiți-vă cu pagina dvs. de afaceri
Monitorizați și măsurați rezultatele
Făcețivă un plan calendaristic pentru postările Dvs.
Creați o imagine completă
Oferiți Promoții / Reduceri
Vă sfătuim să respectați sfaturile menționate mai sus pentru, a avea rezultate maxime în cel mai scurt timp posibil.
Inca mai aveți intrebari?
Sau doriți să discutăm detaliile?
Sunați-ne și vă vom ajuta cu plăcere.
Elena
Șef al departamentului promovarea site-urilor
Mob: +(373) 60-10-6666
Skype: elena.webmaster

Comandați PUBLICITATE PE FACEBOOK

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Apreciați articolul:
Clasament4.96 |  31 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster