CREAREA SITE-URILOR DE PUBLICITATE. ALEGEȚI CEA MAI FAVORABILĂ OFERTA WEB DESIGN!

PROMO SITE. CARACTERISTICI.

Dumnevoatră doriți să aflați cum să cîștigați mai mult având investiții minime? Site promoțional este o oportunitate excelentă de a oferi utilizatorului o propunere de vînzare unică. Așadar, prin intermediul unei pagini clienții voștri vor putea datele despre activitățile companiei, realizările speciale, recenziile clienților și portofoliul a firmei. Site-ul Promo poate fi dezvoltat atăt în calitate de site primar, cît ca și unul suplimentar.

DE CE SĂ COMANDAȚI CREAREA PROMO SITE

Conform statisticii, utilizatorul mediu pe internet, închide pagina peste 5 secunde, dacă nu găsește răspuns la întrebarea sa. Așa că, Dvs. aveți doar 5 secunde, pentru a interesa potențialul client al Dvs. Creare de promo site este o o ferta web design destul de unică pentru că astfel încît o persoană, care accesează pe astfel de pagini va lasă cerere sau o să vă sună în câteva timp.

CREAREA PROMO SITE VĂ VA AJUTA

SĂ REDUCEȚI COSTURILE
Dumnevoatră nu o să mai fiți nevoiți să cheltuiți bani pentru publicitate pe internet externă sau alte tipuri de publicitate offline. Oferte web design vă dă posibilitate să creați un promo site pentru cele mai convenabile și atrăgătoare campanii promoționale, reduceri, sau orice alt scop. Alegeți o oferta web design atrăgătoare și astfel veți obține un site web extrem de productiv cu ajutorul căruia veți putea realiza orice feluri de companii promoționale.
SĂ CREȘTEȚI NUMĂRUL DE CERERI ȘI VÎNZĂRI
Conform statisticii, utilizatorul mediu pe internet, închide pagina peste 5 secunde, dacă nu găsește răspuns la întrebarea sa. Așa că, Dvs. aveți doar 5 secunde, pentru a interesa potențialul client al Dvs. Promo site este proiectat astfel încît o persoană, care îl accesează, lasă cerere sau vă sună.
SĂ OBȚINEȚI UTILIZATORII ȚINTĂ
Site-ul promo lucrează după cum urmează: Dvs. anunțați clienții Dvs. despre existența companiei, cumpărătorii permanenți sunt în mod constant în căutarea de informații în mod online, însă Dvs. nu sunteți unicul, care produce acest produs. Sarcina prinipală al site-ului promo este de a convinge utilizatorul să folosească anume oferta Dvs. Cercetările de marketing și publicitate, permit să creați o ofertă comercială, astfel încît să obțineți cumpărătorii cheie, realizînd achiziții.

CUM TREBUIE SĂ FIE SITE-UL PROMO?

Dacă doriți, ca promo site al Dvs.să realizeze garantat obiectivele inițiale, atunci el trebuie supus următoarelor reguli:
CERINȚELE DE BAZĂ SITE-UL PROMO
Propuneri unice de vînzare
Coerență și simplitate a structurii
Îndemnuri spre acțiuni
Un titlu interesant și un text vînzător

PROMO SITE- BENEFICIILE DEOSEBITE

PROMO SITE – ESTE:

Economia timpului și al banilor
Promo site – este site-ul cu o singură pagină, pentru crearea acestuia va fi necesar mai puțin timp, decît spre exemplu, pentru crearea unui site carte de vizită sau al internet magazin.
Atragerea publicului țintă
În timpul dezvoltării site-ului promo , analiticul cercetează publicitate pe internet, publicul țintă, gusturile acestuia și necesitățile, din acest motiv Dvs. știți cu exacticitate, de ce are nevoie potențialul cumpărător.
Optimizarea rapidă a resursei
Sarcina de bază a site-urilor promo – este de a vinde, pentru această, aceștia au nevoie de optimizare, pentru a fi în top în rezultatele căutării. Optimizarea site-ului cu o pagină, nu va lua prea mult timp.
Nivelul ridicat de rentabilitate a investiției
Prin investirea unei cantități mici în dezvoltare și promovare, Dvs. veți obține mul mai mult decît ați investit.
PROMO SITE- ETAPELE ELABORĂRII
1
Formularea scopurilor și sarcinilor poriectelor
2
Analiza pieții și a concurenților
3
Dezvoltarea conceptului și structurii
4
Scrierea textului unic de vînzare
5
Crearea design-ului individual
6
Redactarea și programare
7
Testarea

ȘI DVS. PUTEȚI OBȚINE ACEST REZULTAT

Vadim Fedorchenko
Fotograf de nuntă
Înainte de a ne adresa la Studio Webmaster, am lucrat cu mai multe companii. Toate criticau reciproc munca fiecăruia, însă nimeni defapt nu ne-au putut ajuta. Prin recomandare, ne-am adresat la Studio Webmaster și în doar 3 luni, numărul de cereri s-a dublat și cifra de afaceri din vînzări s-a ridicat la căteva sute!!! Noi nici nu ni-am putut imagina astfel de rezultate, iar băieții au spus că este doar începutul! Eu consider că nu este nevoie de a spune ceva mai mult!

Contactați-ne pentru a afla cât de mult clienții noi putem aduce pentru Dvs.!

1
Sunați
+(373) 60-106-666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
În ciuda simplității dezvoltării site-ului promo, astfel de oferte web design necesită cunoștințe speciale și aptitudini. Doar un adevărat profesional poate crea un promo site de calitate, pentru publicitate și marketing care vă va aduce profit! Nu pierdeți timpul, sunați-ne și vă vom dezvolta un promo site eficient pentru mrketing și publicitae! Fiți siguri- noi v-om convinge potențialii clienți ai Dvs., că serviciul sau produsul Dvs – este exact ceea de ce au nevoie!!!
Marina
Șeful departamentul Web- design
Apreciați articolul:
Clasament4.65 |  29 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster