Ce este un crm? Cel mai bun program CRM

În afacerile moderne practic toate activitățile sunt automatizate. Deja este greu să ne imaginăm o companie, care să lucreze fără software-ul necesar. Deseori, proprietarii afacerilor mici și mijlocii ignora posibilitatea introducerii unor programe care ar contribui la îmbunătățirea performanței companiei și să aducă companiei venituri suplimentare. Dumnevoastră știți ce este un CRM? Sistema de management al relațiilor cu clienții (CRM) rezolvă o cantitate mare de probleme, legate de controlul calității muncii. Acest software vă poate ajuta să scăpați de multe probleme organizatorice. Veți elimina cele mai răspîndite disavantaje afacerilor moderne și veți înțelege ce este CRM în cel mai scurt timp.
Și totuși, ce este CRM produs de Studio Webmsater? ISTI CRM este un program unic care asigură mai multă productivitate în cee ce vizează cooperare cu clienți, controlul vânzărilor, prelucrarea facturior, crearea taskurilor și monitorizarea tuturor circumstanțelor legarte de executarea lucrărilor.
CE OBȚINE COMPANIA DUPĂ IMPLEMENTAREA SISTEMULUI CRM?
Economisirea
directă a timpului
de manageri
Eliminarea
erorilor
în procesele
Eficiența și
fiabilitatea informațiilor
despre vânzâri
Un nou mod de
a păstra informații
despre clienți

Programa ISTI CRM: trăsăturile distinctive

SINCRONIZAREA PROCESELOR DE VÎNZĂRI
Program CRM al nostru nu încetinește procesul de lucru,ea ne oferă posibilitatea controlхrii în întregime a procesului de lucru. În acelați timp puteți să lucrați cu poșta, site-urile, apelurile telefonice,rețele sociale și multe altele.
ECONOMIA TIMPULUI
Puteți încrezător să uitați de acele timpuri, cînd analizați îndelungat poșta și apelurile telefonice. ISTI CRM funcționează în regim de fundal, și se adaptează după Dvs. Căutarea oricărei informații necesare se îndeplinește rapid.
COMODITATE ÎN UTILIZARE
Echipa dvs.nu va trebui să piardă luni pentru înțelegerea programului CRM. O interfață simplă și comodă permite repede să te acomodezi și să începi lucrul într-un regim obișnuit.

ISTI program CRM

CRM program

După introducerea programului ISTI CRM ve-ți putea :

Să primiți toată baza de clienți, cu care cîndva ați lucrat: toate contactele și timpul negocierilo.r
Să măriți eficiența muncii, conform controlului procesului de vînzări.
Să vedeți statistica apelurilor de intrare și a cererilor potențialilor clienți.
Să elaborați planurile de afaceri și strategii noi.

CE ESTE UN CRM: AVANTAJELE PROGRAMULUI

1
Sarcini: Posibilitatea formării sarcinilor, pentru a putea corect planifica ziua. Să oferiți instrucțiuni și să reamintiți la ce timp sarcina trebuie să fie îndeplinită.
2
Comunicare: Crearea grupurilor specifice, pentru analiza oricăror întrebări. Analiza părerilor majorității angajaților, dar la fel și felicitarea cu ocazia sărbătorilor și planificarea team-building-urilor
3
Documentele: Limitarea accesului la materiale foarte importante sau secrete. Toată informația confidențială, ce are legătură cu un anumit proiect va putea fi văzută doar de acei angajați, care au legătură directă cu proiectul respectiv.
4
Angajații: Profilul angajatului oferă posibilitatea de a afla, asupra cărui proiect acesta lucrează, urmărirea activităților curente. Concediul de odihnă sau concediul medical anunțat, permite să fie transmise toate sarcinile sale unui alt angajat.
5
Planificare: Întîlniri, ședințe, volante- despre toate acestea veți primi notificări pe mail. Instalați-vă pe telefon aplicația, și ve-ți avea mereu totul sub control.
Noi creăm programul ISTI CRM în corespundere cu sarcinile individuale și dorințele furnizorilor noștri și folosim pentru aceasta tehnologiile moderne. Datorită lucrului echipei noastre profesioniste, clienții noștri pot primi spre utilizare, un instrument de afaceri eficient,care va ajuta să ajungeți la un nou nivel și să măriți vînzările. Vă puteți folosi acest sistem doar de o lună sau două și veți înțelege clar ce este CRM și cât de mare este influența acestui program. Faceți un pas enorm în direcția mai multor oportunități.
Vadim
Director general

Comandați programul ISTI CRM

1
Sunați
+(373) 60-10-6666
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
info@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plsați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
Apreciați articolul:
Clasament4.92 |  9 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster