Realizarea aplicațiilor web - profilul nostru

Ce trebuie să faceți – cum să creați un produs extraordinar
sau serviciu cu scopul de a schimba lumea. Dacă faceți acest lucru, puteți deveni legendă.
G. Kawasaki

 

Până în prezent, pentru majoritatea sferelor, web site-urile, precum și realzarea aplicațiilor web au devenit canale de vânzări foarte importantă și strategice, marketing și promovarea propriei afaceri. Cu toate acestea, managementul de brand prin intermediul site-ul web poate întâlni o serie de probleme a căror rezolvare va avea nevoie de ajutorul unor experți.

Un domeniu promițător al companiei noastre este realizarea aplicațiilor web la cerere. Cele mai populare aplicații web care acum, datorită tehnologiei moderne nu sunt inferioare aplicațiilor client-server tradiționale, dar sunt mult mai ușor de utilizat.

dezvoltare a aplicațiilor web


Oferim clienților noștri: dezvoltarea de noi siteme web de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) și de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM), cu functionalitate amplă, realizarea bazelor de date unice la comandă, dezvoltarea de programe web pentru activități non-standard, pentru care nu există soluții de-a gata.

Suntem în curs de dezvoltare a aplicațiilor web cu o interfață rapidă și ușor de utilizat, integrarea personalizată cu diferite surse de date (RDBMS MS SQL, Microsoft Office (Excel, Access), XML, Web Services, etc), sisteme de tip enterprise și rețele sociale.

Pentru a crea o aplicație web utilizăm:

PHP, MySQL, Symfony;
Javascript, jQuery;
HTML, CSS.
 

Daca va plăcut articolul dat, vă recomandăm să citiţi şi despre crearea site-urilor web.

Apreciați articolul:
Clasament4.90 |  31 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster