Drupal - infografică

Aveți nevoie de un site carte de vizită? Nici o problemă. Un site corporativ complex? Ușor! Internet magazin? Nu este nimic mai ușor. Printre resursele dezvoltate pe Drupal, există portaluri de știri și site-uri corporative precum și siteme întregi de învățare, care rezistă greutăților mari și miilor de vizitatori zilnic. Pentru a vă povesti, ce este drupal și pentru ce el se folosește, noi am pregătit pentru Dvs. o ilustrație grafică informativă.
Ce este drupal
Ați decis să creați site web, vă adresați la studio web și acolo Dvs. sunteți întrebat, pe ce CMS doriți site-ul. Dar, pentru Dvs. aceste cuvinte nu vă spun absolut nimic. Dvs. aveți nevoie de un site frumos, care vă va aduce profit. CMS- este un sistem de management al conținutului care vă permite să editați conținut-ul site-ului, chiar și fără abilități de programare. Puteți găsi un număr mare de CMS cu plată sau gratuite, care au avantajele și neajunsurile proprii.

UNELE DINTRE CELE MAI POPULARE SUNT:

  • WORDPRESS
  • JOOMLA
  • DRUPAL
  • BITRIX
  • MAMBO și etc.

CE ESTE CMS DRUPAL:

CMS Drupal este o platformă gratuită cu codul de programare deschis, ce vă permite să-l modificați și să-l ajustați la nevoile clientului. Dezvoltarea site-urilor pe Drupal este similară construcției: pe carcasa finită se montează blocurile necesare. CMS Drupal a fost dezvoltat în anul 2000 de către belgianul Driss Buytaert, și pînă în zilele prezente este îmbunătățit de cei mai buni experți ai lumii.

AVANTAJELE ȘI DEZAVANTAJELE DE BAZĂ CMS DRUPAL

EVALUAȚI CMS DRUPAL

Avantaje
Deficiențe
Avantaje
și
Deficiențe
Structură flexibilă
Aceasta poate fi utilizată pentru crearea diferitor tipuri de site-uri începînd de la site-urile carte de vizită, finisînd cu magazinele online.
Cerințe înalte ale sistemei
Pentru localizarea site-ului creat de Drupal veți avea nevoie de un hosting puternic, de altfel veți avea probleme majore cu performanța.
Crearea acceselor la diferite niveluri
Crearea acceselor pentru moderatori, administratori, utilizatori și oaspeți, precum și o distincție clară între ele.
Interfață grea pentru învățare
Pentru un om depărtat de tehnologiile web drupal va fi o sistemă destul de complexă, pentru studierea acesteia va fi necesar de un pic mai mult timp, decît pentru alte sisteme.
Sistema este pregătită pentru optimizarea în continuă a resursei
Crearea unui site- aceste este doar începutul drumului pentru atingerea succesului, pentru obținerea profitului aveți nevoie de optimizarea resursei, în drupal sunt toate instrumentele necesare pentru aceasta.
Instalarea și actualizarea modulelor
În cazul în care doriți să efectuați schimbări în structura site-ului, atunci veți fi nevoit să vă adresați după ajutor unui programator profesional.
Siguranță
Spargerea sistemei CMS Drupal este destul de grea, deoarece posedă o protecție destul de ridicată, ce semnificativ îl diferențiază de competitorii săi.
Poate mai sunt neajunsuri
Dar noi nu le-am găsit, dacă Dvs. aveți ce adăuga, numaidecît scrieți în comentarii.

DE CE MERITĂ SĂ COMANDAȚI SITE PE DRUPAL ÎN STUDIO WEBMASTER

NOI VOM CREA UN SITE EFICIENT PE DRUPAL

Profesionalism înalt al programatorilor
Abordare individuală
Un comportament sincer față de clienți
Corespunderea raportului preț - calitate
Experiență în dezvoltare mai mult 9 ani
Luînd în considerare toate avantajele și neajunsurile CMS Drupal, putem spune, că această sistemă de administrare a conținutului va deveni o alegere bună pentru cei, care doresc să obțină,o platformă puternică și funcțională pentru dezvoltarea site-ului său. Studioul nostru deja pe parcursul multor ani crează site-uri pe diferite CMS, și pentru Dvs. vom crea un site ce va aduce profit , indiferent de faptul, ce va fi acesta, site carte de vizită sau un magazin online complex, va fi acest site pe Btrix, Drupal sau al nostru ISTI CMS. Pentru noi, cel mai important este faptul ca clientul să primească un instrument de vînzări eficient, care poate să ajute clientul în dezvoltarea afacerii sale.
Elena
Șeful departamentului SEO
Apreciați articolul:
Clasament4.79 |  30 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster