Prețul pentru elaborarea unei aplicații iOS

Crearea aplicațiilor pentru iOS este relevantă pentru prezent. De ce? Aruncați o privire în jur, ce număr mare de dispozitive ne înconjoară. Laptop sau Calculator, tableta și cu siguranță telefonul mobil. Și practic la fiecare utilizator pe telefon sau tabletă sunt diferite aplicații, care semnificativ ne ușurează viața: alarma, aplicație de măsurare a frecvenței cardiace și presiunii, lanternă și alte mărunțișuri.Să creați aplicații pentru iOS are sens. Acum, imaginați-vă că sunteți proprietarul unei afaceri și gîndiți-vă, că clientul Dvs. actual sau potențial are un telefon mobil. Doar imaginați-vă cîte oportunități sunt deschise în calea Dvs.! Dacă pînă acum ați fost în măsură să interacționați cu clienții Dvs. doar prin intermediul site-ului, atunci cu ajutorul aplicației mobile veți fi aproape de clientul Dvs. 24/24 H., necesar fiind doar să ajungi pe dispozitivul acestuia.Să creați aplicația iOS înseamnă să deveniți mai apropiat cu clientul Dvs. țintă.
Crearea aplicației iOS: AVANTAJELE PRINCIPALE:
Un canal nou de vînzări
Creșterea venitului din vînzări
Avantaj competitiv pe piață
Creșterea loialității clienților

GRAFICUL, REFLECTÎND CREȘTEREA UTILIZATORILOR CE AU ACORDAT PREFERINȚĂ IOS

anul 2013
anul 2014
anul 2015
anul 2016
53%
67%
72%
84%
Mulți specialiști marketing spun, că crearea aplicației pentru iphone este un canal auxiliar pentru promovarea brand-ului. Cu siguranță, acest lucru este adevărat, dar nu mulți vorbesc despre faptul că, aplicația mobilă este și un instrument de modă, care permite menținerea clienților existenți și atragerea celor noi.Un exemplu izbitor putem să considerăm rețeaua americană Starbucks. Lansată în anul 2011 aplicația «My Starbucks Rewards» a ajutat la majorarea numărului de clienți fideli de la 5 milioane de oameni la 9 milioane de oameni și această cifră continuă să crească. Esența aplicației este în aceea că, fiecare persoană ce are aplicația pe telefonul mobil are un cont virtual, care se alimentează cu bani reali. Prin achitarea cumpărăturii Dvs. primiți bonusuri ( stele) pe contul Dvs., ce pot fi schimbate ulterior pe cafea.
CREAREA APLICAȚIEI PENTRU IOS «MY STARBUCKS REWARDS»
Aplicația iOS «My Starbucks Rewards» s-a creat inițial, pentru ca utilizatorii să revină din nou în local, dar în final oamenii nu doar făceau cumparătura repetată, dar și au început să recomande prietenilor și cunoscuților săi să viziteze acest local.
«Crearea aplicației ios - este scumpă», - veți spune Dvs.. «Ce ar fi dacă noi vom investi 1000 $ codiționat, aplicația nimănui nu îi va fi necesară, și pur și simplu nimeni nu se va folosi de ea». Nu vă grăbiți să trageți concluzii, conform statisticilor din anul 2015 numărul de utilizatori Iphone a crescut cu 12%, iar o treime dintre acești utilizatori au trecut la iOS de la Android. Și dacă să abordăm corect crearea aplicației ios, să studiem publicul țintă, necesitățile acestuia, să alegem un contractant de încredere, atunci Dvs. nu doar veți spori loialitatea față de brand-ul Dvs., dar veți extinde hotarele afacerii Dvs. Doriți să creați aplicația ios și vă gîndiți, cît o să vă coste? Costul aplicației iOS depinde de multipli factori.

CREAREA APLICAȚIEI PENTRU IOS - DE CE DEPINDE COSTUL PROIECTULUI

Contractantul: experiență, portofoliu și profesionalism
Dificultate: funcționalul și cantitatea de module
Termenii de realizare: cu cît termenii sunt mai scurți, cu atît și costul este mai mare

CREAREA APLICAȚIILOR PENTRU IPHONE – CUM SĂ ALEGEȚI CONTRACTANTUL

Portofoliu
Nivelul lucrărilor realizate
Profesionalismul angajaților
Cantitatea și calitatea proiectelor realizate
Garanții
Contract și sarcină tehnică, esențiale pentru punerea în aplicarea a angajamentelor
Aprecierile clienților
Comentariile persoanelor, care deja au utilizat serviciile companiei

COMENTARIUL DIRECTORULUI GENERAL «HYUNDAI» ÎN MOLDOVA

Veaceslav Gheorghiev
«Pacific Motors Moldova»
Aș dori să-mi exprim recunoștința față de echipa Studio Webmaster pentru munca excelentă și crearea unei aplicații multifuncționale atît pentru IOS cît și pentru Android, datorită căreia am luat primul loc la concursul internațional de dealeri Hyundai în anul 2014. Doriți să creați aplicații pentru iOs care vă va aduce venit? Atunci adresați-vă la Studio Webmaster, mereu e plăcut să lucrezi cu profesioniști!
CREAREA APLICAȚIEI IOS PENTRU «HYUNDAI MOLDOVA»
Această aplicație iOs vă permite să vă înregistrați online pentru test drive, să faceți cunoștință cu modelele preferate și chiar să calculați costul acestora, la fel vă permite să evaluați automobilul înainte de vînzare.
Crearea aplicației ios practic este posibilă pentru orice companie, însă nu și fiecare dintre ele, pot crea aplicații iOS care vor fi întrebate. Începînd crearea aplicației IOS, noi studiem afacerea Dvs., analizăm comentariile, reacția utilizatorilor și găsim anume ceea, ce nu ajunge clienților Dvs. potențiali. Încă mai sunteți în căutarea contractantului pentru realizarea proiectului Dvs.? Luați legătura cu noi, și vom transforma visele Dvs. în realitate!
Semion
Șeful departamentul Web
Apreciați articolul:
Clasament4.81 |  38 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2018 Webmaster