Cum de a surprinde un specialist de cadouri? Noi știm calea cea dreaptă!

Webmaster Studio este o companie de profesioniști cu experiență la locul de muncă. Fiecare dintre ei este creativ și mobil. Prin urmare, atunci când este vorba de a felicita pe colegi, luăm sarcina foarte serios.

9 iulie s-a dovedit a fi o dată specială și de neuitat pentru noi (a fost ziua de naștere a Elenei Zglakov, Project Director de Cadouri Online). Pe atunci fiecare dintre noi a trebuit să răspundă la o întrebare serioasă: cum să felicităm o persoană, care știe totul despre cadouri? Este cumva posibil să-i surprindă cu ceva? Dar imaginația angajaților noștri nu are limite, așa că am decis să rezolvăm problema într-un mod non-standard.
mașina cu baloane
Ceea ce am făcut a fost surprinzător, nu numai pentru Elena, dar si pentru noi, de asemenea. Echipa Webmaster Studio s-a adunat pentru a îndeplini această sarcină importantă. Noi, ca adevărați super-agenți (James Bond, de exemplu), ne-am majorat până la casa Elenei imperceptibil, am decorat mașina cu baloane, am cumpărat șampanie. Da, merită adăugând că „faptele“ au avut loc noaptea târziu, în ajunul evenimentului solemn. Exact la miezul nopții noi am chemat directorul nostru drag afară și am întâlnit-o cu strigături prietenoase de „Ura!“ Am fost primii care îl felicită pe Elena.
ziua de naștere

Ta-daaam!

Este atât de frumos pentru a aduce fericire celor care o aduc la alte persoane în fiecare zi! Astfel in aceste momente Webmaster Studio înc-o dată demonstrează că suntem o mare familie. Ar trebui să menționăm, că efectul de surpriză a lucrat bine. Un moment de tăcere, apoi sunetul unui dop de șampanie. Acest zgomot a eliberat bucurie și râsul nostru! Lenochka a pierdut chiar și darul vorbirii pentru un moment (dar și-a revenit repede).

În cele din urmă, dorim să vă asigurăm că în timpul evenimentului solemn nici un vecin n-a fost lezat (inclusiv sănătatea mintală). Ne-am purtat decent, fără a să tulbure pacea locuitorilor casei. Dar felicitările noastre au făcut o impresie de neșters pe fata de ziua!
Echipa Webmaster Studio
Apreciați articolul:
Clasament4.75 |  20 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster