Webmaster Studio a sărbătorit ziua de naștere a lui Elena Liuțkanova

Studio Webmaster a sărbătorit recent ziua de naștere a directorului general adjunct - Elena Liuțkanova. Un eveniment memorabil a avut loc în 19 iunie. Sărbătoarea a trecut printr-o notă veselă și bucuroasă, cu cele mai bune urări pentru șeful nostru zâmbitor.

Îndeplinirea profesională a tuturor obligațiilor nu este singurul nostru plus. Lucrand în companie timp de mulți ani, noi am devenit o familie apropiată. Prin urmare, sarbatorim toate evenimentele impreuna. Poate vă întrebați cum a fost trecerea semnificativă a zilei? Ei bine, nu este un secret, vom fi bucuroși să vă spunem.
Pe măsură ce 19 iunie sa dovedit a fi unul de lucru, angajații Studio Webmaster au făcut un efort deosebit. Dar, la sfârșitul zilei, o surpriză plăcută a așteptat pe toată lumea. A fost o masă superbă organizată de vinovatul celebrării! «Îmi place foarte mult echipa mea, așa că am vrut colegilor și prietenilor să-mi împărtășesc bucuria cu ziua mea de naștere», își aminti Elena.
ziua de naștere
Multe zâmbete, râsete și emoții pozitive au fost momentele cheie ale sărbătorii. Fata de ziua de naștere a auzit un număr mare de dorințe plăcute și amabile. Sperăm că fiecare dintre ele se va împlini! Cu toate acestea, n-am uitat de cadouri. Un buchet romantic de flori a fost doar începutul. Dar nu vom dezvălui toate tainele. Lăsați-l să rămână secretul nostru corporativ.

Studio Webmaster consideră că astfel de evenimente sunt un team building excelent. Echipa noastră devine mai prietenoasă și unită. Deci, ne putem deplasa spre obiectiv prin eforturi comune și într-o singură direcție. La urma urmei, așa cum a spus marele Confucius: "când căile nu sunt la fel, nu există planuri împreună". Și suntem pe deplin de acord cu asta! După o odihnă excelentă, suntem pregătiți să lucrăm cu forță maximă și să îi lasam clienții noștri mulțumiti. În cele din urmă, dorim să-i dorim din nou lui Lenochka succesul în munca sa preferată, sănătatea fierului și fericirea în viața sa personală. Cu adevărat, Webmaster Studio.
Apreciați articolul:
Clasament4.95 |  19 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster