Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Blog
  3. Activitatea noastră
  4. Webmaster Studio este cel mai bun brand al anului!

Webmaster Studio este cel mai bun brand al anului!

Lăsați o cerere
Vadim Barkov Barkov Vadim
Дата Публикации: 16.08.2017
clasament 4.95 Оценки: 19
Webmaster Studio lucrează neobosit pentru a-și satisface clienții iubiți. Oferim servicii în domeniul creării site-urilor și software-ului, precum și a dezvoltării IT. Promovarea afacerii dvs. este o sarcină pentru profesioniști cu experiență. Și acum compania noastră a câștigat o altă victorie. Datorită eforturilor întregii echipe, am devenit fericiți proprietari ai unui premiu onorabil. Suntem mândri să vă anunțăm că Webmaster Studio este cea mai bună marcă din anul 2016!
 
cel mai bun brand al anului
 
Acest lucru a fost observat nu numai de către clienții noștri dragi, dar, de asemenea, de o comisie calificată, care a făcut un astfel de verdict important pentru firmă. Pe baza activității eficiente a companiei și prezentarea de profesioniști, «juriul» a decis să dea medalia de aur la Studio Webmaster! Și vrem să vă asigurăm că acest rezultat este bine meritat. Eforturile pe termen lung pentru clienții noștri n-au fost în zadar. Compania noastră asigură dezvoltarea IT a Moldovei la un nivel calitativ nou.
 
Ceremonia mult așteptată
 

Ceremonia mult așteptată

Organizarea sărbătorii a fost la cel mai înalt nivel. Lumina reflectoarelor, muzica live, aspectul prezentabil – toate acestea au creat o victorie adevărată. Pregătirea «numărul » Am fost îngrijorați mai mult ca niciodată înainte de anunțarea rezultatelor. Desigur, încrederea că Studio Webmaster este cea mai bună, niciodată nu ne părăsește, dar n-am stiut daca asta va fi confirmată de o comisie respectată? Un moment, o tăcere gravă și ... un verdict mult așteptat. Da, avem o medalie de aur!

Pentru a se potrivi cu premiul de prestigiu, am decis să ne modernizăm serviciul și să ne multumim clienții cu condiții mai avantajoase. De acum înainte, este necesar nu numai să păstrăm marcajul anului, ci și să ne străduim mai mult. În acest fel vom confirma că Webmaster Studio este într-adevăr cel mai bun în afacerea sa.