Studio Webmaster știe cum să se relaxeze

Ce știți despre Studio Webmaster? Suntem profesioniști în domeniul IT și lucrăm cu conștiință. Cu toate acestea, chiar și astfel de susținători arzătoare ai dezvoltării IT ca noi, ar trebui să aibă un punct de plecare. Hobby-ul preferat este ceea ce ne inspiră la noi realizări, ne ajută la câștigarea puterii și distragerea atenției din lumea numerelor, a Internetului și a conținutului de virus.
Echipa

Ce ne place, cu excepția muncii?

Fiecare angajat al Webmasterului are un talent deosebit, pe care îl dedică sincer. Și, deși n-avem mult timp liber, ne străduim să ne dezvoltăm în toate direcțiile, pentru că numai indivizii multi-versanți reușesc să obțină ceva în această viață.

Să începem cu echipa de management. Având în vedere responsabilitatea serioasă care se află pe umeri, șefii noștri iubiți au nevoie de adrenalină. Călătoriile rapide cu mașinile și artele marțiale sunt ceva care îi ajută să își atingă obiectivele! Însă marele nostru șef (director general) preferă literatura de afaceri, deoarece dezvoltarea de sine este cea mai rapidă cheie a succesului.
echipa de management
Colegii de la departamentul Seo ii place să deseneze și să cânte în karaoke. Îi ajută să elimine stresul, să restabilească echilibrul și să se adapteze la partea pozitivă. Cu o astfel de forță energetică, ei pot rula munți, nu doar să aducă site-ul clientului în poziții de top.
departamentul Seo
Ce fac specialistii nostri de vanzari? Impuscaturile din arme și instruirea yoga sunt două hobby-uri diferite, dar foarte eficiente. Și cum altfel ar trebui să crească rezistența la stres și să loveasca ochiul taurului atunci când vorbesc cu clientul? Doar așa!
specialistii nostri de vanzari
Cine joacă sport? Designerul nostru creativ preferă badminton – o opțiune ideală pentru a se încălzi după o zi lungă de lucru. Și, în cele din urmă, speranța și sprijinul nostru, programatorii, relaxează cu ajutorul muzicii și al jocurilor pe calculator. Este greu de găsit o modalitate mai fiabilă de a schimba situația și de a «reporni».

În final, am dori să menționăm că un hobby nu este doar o parte a sufletului, ci aduce și un profit bun pentru afaceri. Și, bineînțeles, așa vom deveni mai buni în fiecare zi!
Hobby
Jocul
Apreciați articolul:
Clasament4.95 |  20 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster