Grand Prix în Notorium aparține acum Studio Webmaster

Acest an a fost bogat în onoruri pentru Studio Webmaster. Adevărul este că echipa noastră a devenit cel mai bun Trade Mark al anului și a obținut o statuetă Notorium, una dintre cele mai prestigioase premii naționale! Și asta înseamnă că suntem recunoscuți, că suntem iubiți și că mii de oameni din întreaga țară au încredere în noi.

Ce este Notorium?

Aceasta este o competiție a mărcilor înregistrate pe piața moldovenească. Companiile renumite, cunoscute în țara noastră, precum și în străinătate, pot participa la acest concurs. De aceea, devenirea unui câștigător înseamnă a fi unul dintre cei mai buni. Și Webmaster Studio a fost pe partea de sus! Acum putem spune cu mândrie că profesionalismul nostru și nivelul înalt de serviciu sunt confirmate de o audiență largă și de comitetul respectat
Webmaster Studio

Ceremonie de premiere

Organizatorii au decis să facă o adevarată cavaleritate intre brănduri, pentru că valoroasa, curajul și onestitatea sunt importante nu numai în duel, ci și în arena de afaceri. Cei care vor supraviețui testului vor primi Marele Premiu! Deși, bineînțeles, toate voturile au fost deja numărate, și rezultatele au fost determinate de mult până la începutul ceremoniei.

Trebuie să menționăm că suntem în mare măsură îndatorați clienților noștri dragi, care au votat pentru Studio Webmaster și pentru serviciile noastre. Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru susținerea, participarea și încrederea în calificările noastre! În fiecare zi, clienții preferați ne inspiră noi fapte. Prin urmare, la rândul nostru, vrem să vă asigurăm că ați făcut alegerea potrivită și, de asemenea, să vă promitem că calitatea serviciilor noastre doar va crește.
Ceremonie de premiere

Ce urmeaza?

Studio Webmaster nu se va opri aici. Există încă multe șanse să dovedim că suntem cei mai buni în afacerea noastră. Suntem gata să continuăm să satisfacem clienții noștri cu servicii excelente, precum și să depunem eforturi pentru noi înălțimi în domeniul tehnologiilor IT.
Apreciați articolul:
Clasament4.81 |  21 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster