Șeful Webmaster Studio știe unde să ascundă un cadavru

Pe parcursul anilor de lucru pe piața Moldovei, Studio Webmaster a câștigat o experiență valoroasă în domeniul marketingului, promovării site-urilor și tehnologiilor IT. Și Clubul Tinerilor Întreprinzători (KMB) ne-a oferit o oportunitate de a împărtăși atât de multe cunoștințe cu alții. Directorul nostru general, Vadim Barkov, a acceptat cu bucurie oferta și a acționat în calitate de vorbitor în fața unui public larg.

Cum să ascundeți un cadavru sau care este secretul șefului nostru?

De fapt, sunt două modalități de a scăpa de decedat. Puteți aștepta până seara întunecată, armați-vă cu o lopată și îngropați corpul undeva în pădure. Dar există o metodă mai eficientă: să vizitați a doua pagină a motorului de căutare popular și să lăsați «obiectul» acolo. Fiți siguri că acesta este locul unde nimeni nu va găsi un cadavru!

Asta a fost tema discursului directorului nostru general. Desigur, «decedatul» a fost un site care trebuie să fie promovat, atrăgând tot mai mulți clienți noi. Care este scopul? Dacă încredințați afacerea preferată amatorilor, atunci portalul dvs. nu va fi niciodată lider. El va fi îngropat în «cimitir», numit a doua pagină a motorului de căutare. Nu doriți să se întâmple așa ceva? Asigurați-vă că Studio Webmaster nu va permite acest scenariu!
Șeful Webmaster Studio

O mică informație despre seară

Cine poate descrie evenimentul mai bine decât vorbitorul însuși? Iată ce spune dl Barkov: «Este foarte onorabil să împărtășim experiența personală în marketingul internet și în dezvoltarea IT, ca și să ascultăm sfaturile oamenilor simțitori și să atragem ceva interesant pentru scopurile noastre. De aceea, companiei noastre ii place să participe la cursuri de afaceri. »
certificat
Discursul șefului Studio Webmaster a adunat o mulțime de oameni. Evenimentul a fost constructiv și a avut loc la un nivel înalt. Acum suntem mândri să spunem că firma noastră a crescut la un nou nivel, deoarece o audiență largă este interesată de experiența sa.
o mulțime de oameni
Apreciați articolul:
Clasament4.95 |  21 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster