5 Ani împreună! Studio Webmaster sărbătorește aniversarea angajaților săi!

În 2016, compania Studio Webmaster serbează o aniversare deosebită. De această dată, o zi deosebită se asociază dintr-o dată cu trei angajați ai firmei, care muncesc cu noi împreună de cel mai mult timp. Deja pe parcursul a 5 ani, în cadrul companiei activează Zglavoc Elena - șeful secției de resurse umane și Iakovleva Marina - șef al departamentului de web design. La rândul său, își marchează aniversarea și Simion Cușnir - șef al secției de programare web, cu care compania Studio Webmaster a obținut legături puternice și relații profesioniste productive timp de 3 ani. În legătură cu aceasta, compania felicită jubiliarii, dăruindu-le sticle de vin, marcate cu numele celor care primesc daruri și alte cadouri excepționale cu semne distinctive.

sticle de vin, marcate cu numele celor care primesc daruri


Angajații care lucrează pentru o lungă perioadă de timp - este o verigă importantă a unei companii într-adevăr prospere. Prezența lor înseamnă că întreprinderea a reușit să unească oameni cu diferite abilități și experiență de mult timp pentru un scop comun. Fără astfel de lucrători nu ar exista istoria, în special cultura, propria lume, care de la zi la zi, din lună în lună și în fiecare an se formează în orice companie. Angajații  veterani, reprezintă credibilitatea și suportul întreprinderii. Ar merita de la dânșii de cerut sfatul. Din partea lor ar trebui de luat lecții, nu numai pentru a obține abilități profesioniste, dar și pentru înțelegerea generală a competenței de muncă și a principiilor de colaborare și ajutor reciproc.

Spre mare fericire, astfel de angajați există și în compania Webmaster Studio. Este de remarcat faptul că Elena, Marina și Simion pe parcursul a 5 și 3 ani, respectiv, au reușit să ajungă la funcții de gestionare, după  ce au început, ca și cei lalții membri a echipei Webmaster Studio din mediul de angajații obișnuiți. Pe parcursul acestor ani, specialiștii noștri au reușit să realizeze o mulțime de sarcini dificile. Multe proiecte au fost elaborate pentru prima dată în timp ce aproape toate ideile aplicate nu au avut analogiile în trecut. De aceea, putem spune că toți cei care au lucrat în echipa creativă a Studio-ului au devenit pionieri adevărați. Munca lor a influențat semnificativ asupra dezvoltarii companiei Studio Webmaster. Astăzi, Elena, Marina și Simion sunt lideri a întregii companiei și simbolizează tot prin ce este renumit Studio Webmaster -  abilități în mai multe medii, profesionalism și orientarea сonstantă spre perfecțiune. Fără ei este greu de imaginat cum ar fi fost realizările companiei din ultimii ani.

Înainte ne așteaptă mai multe împliniri și realizări în cariera profesionista

5 ani de împreună - este doar începutul! Înainte ne așteaptă mai multe împliniri și realizări în cariera profesionista. Compania Studio Webmaster întotdeauna tinde să creeze condițiile în care fiecare angajat va putea să-și dezvolte nivelul de calificare în ritmul cel mai dinamic. Deja în anul vom avea mai mulți angajații veterani. Iar acest lucru înseamnă că, Studio Webmaster se îndreaptă în direcția corectă.

Apreciați articolul:
Clasament4.54 |  62 Оценок
Comentarii
Comentarii nu sînt
Adaugă comentariu
Nume:


Comentariu:
2 + 3 =

©2008-2019 Webmaster